اونم خونده؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اونم خونده؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
50ـس؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو کی نخونده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگیا. باید یه فکری به حال اسمش بکنم. (sm29)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن اعتباره ایران چکه لامصب!!! (sm2)
اگه رضایت میدی.. یکش تو حلق نوید یکیش تو حلق تو... اگه نه که جفتش تو حلقت(sm2)نقل قول:
ممس؟(sm2)نقل قول:
نمیدونم چرا 85 هزاریشو نزدن با این طراحی (sm70)نقل قول:
اگه بخواین اصلیشو با تقلبی تشخیص بدین ، باید بدونین که اصلیاش نوکش برجستست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس تو چی نخودی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا یکی دو تا کامم تو بگیر (sm70)
پس چرا این همس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن لِنتیا همتون اوستا بودین ، اعتراف میکنم من فک کردم تو امضاش موضوعی هست ، هر چی زوم کردم دیدم نه چیزی معلوم نی ، بعدش 85 هزاریم افتاد (sm2)
بعد میگن دلارُ اگه اینطوری تا بزنی این میشه اون میشه... بفرما ایران چک... تا زدن هم نمیخواد... هنر نزد ایرانیان است و بس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابل نداره... هدیه رئیس بانک مرکزی به موسسه ـت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]