ایول بریم آمریکانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ایول بریم آمریکانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا؟(sm77)یه اسفندی دود،کن واسه خودت..من به فلفل زیاز الرژی دارم جوش،میزنم زیاد(sm172)نقل قول:
خب از نو آپ کنید درست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3ooti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد گرفتن نمیخواد استفاده از این افکتایی که مدنظرت ـه خیلی ساده ـسنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش به حالتون هر وقت دلتون میگیره میرید بغل مادرتون
من میرم سرخاک مادرم
ای جونم (sm127) چند سالش شده؟ از طرف من لپ ـشو بکش (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3ooti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامت...
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من و دلتنگی تو این چاردیواری تنها مونده از تو یه عکس یادگاری(sm81)
حس میکردم اخیرا حرفات با خراش ـه... اونجا بود که فمیدم این قصه آخراش ـه...نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها بودن یه کابوس شوم (sm50)
نه از اینور میزارن خارج شیم نه از اونور راه ـمون میدن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسفند ـم خیلی خوبه زیاد دود کن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلفل دلمه ای هم که بخوری ویتامین سی داره...
لولای شکسته ی در را عوض میکنم
در را باز میکنم میگویم بانو خوش آمدی ، خوش آمدی
اگر نبودی در را میبندم دوباره باز میکنم
آی بانو ، بانو ، بانو جان فقط همین
آی بانو شوخی نکن ، چشم خسته بسته میشود ، قلب خسته می ایستد
آی بانو ، بانو ، بانو جان بگذریم
خدا رحمت ـش کنه (sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این عکسا اینجا میزاری دعوا میشه ها (sm120)
خوبی نوید شطرنج بلدی ؟ (sm172)نقل قول:
به مامانم گفتم فلفل بریزه تو سوپم..با تشکر از شما(sm176)نقل قول:
حیفنقل قول:
خیلی آقایینقل قول:
نقل قول:
منظورتون به پست من بود؟ اولا به عنوان يه انسان از فوت يه جوون آدم ناراحت ميشه پس اين هيچ ارتباطي به خواننده بودن يا معروف بودن كسي نداره كه حالا شما سريع با هايده و امثالهم مقايسه ميكنيد حالا ايشون به قول شما تو 5 سال اين قدر طرفدار پيدا كرده حالا يا واقعا شخصيتش و صداشو دوست داشتن يا نمادين خودشون رو طرفدار نشون ميدن چرا به شما انقدر فشار اومده خودخواهي تا چه . به خاطر 7_8 ساعت زودتر شنيدن آلبوم محسن چاوشي 2000 نفر بست نشسته بودن تو اين تاپيك از يه هفته قبلش گزارش لحظه به لحظه ميدادن به طرفداراش اونا هم مسخره بود براتون ؟ اگر كسي واكنش نشون نميداد بايد براتون عجيب بود نه الان كه خيليها واقعا با آهنگاش خاطره دارن و صداشو دوست داشتن خوبه كه به نظر همه احترام گذاشت در ضمن صحبت من در مورد كليپي بود كه منو از اين رو به اون رو كرد به جرات ميتونم بگم داغونم كرد بعد تو خيلي راحت پست ميذاري و شر و ور ميگي و مسخره ميكني اصلا مگه روي حرف من با خوانندگيش بود ، يه جوون بود نبود يه انسان بود نبود متاسفم واقعا (sm102)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اواتار هيچكس رو نداشتم فقط آواتار تو بود
سلام... ممنون تو خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نچ... حکم بلدم یه سایت حکم آنلاین پیدا کن سایت ما برای همیشه تعطیل شد موندیم تو خماری ـش (sm50)
عزیزم خودتو نارحت نکن ، بعد شما مرتضی پاشایی رو محسن چاوشی مقایسه میکنید ، یه سفر برو بهشت زهرا میبینی هر روز کلی جون خاک میکنن ، من شخصا منظورم به پست شما نبود اگه ناراحت شدید ببخشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم انشالله که زود خوب شی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوچیکتمنقل قول:
حساس نشو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام نوکرتم داداشنقل قول:
نه بلدم اما ۳ بار بیشتر بازی نکردم خوشم نمیاد شطرنج بازی میکنم زیاد (sm172)
اواتار منو کسی نداره؟(sm176)
خارج شدن روح از بدن چرند نیست ولی اینطوری هم نیست... خیلی آنی ـهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اگرم تشنج باشه با وجود اینکه دست و پاهاشو بستن باس بدنش تکون بخوره ولی میبینی که فقط سرش ـو اینور اونور میکنه
بگذریم خودمون کم حال ـمون گرفته نیست (sm50)
نوید این هارد رو پرسیدم بم میگم ۲ ترا شو مک بوک نمی کشه راسته ؟؟
میگه برقش نمیتونه بکشه ؟؟
من برعکس... تازه یه یار حرفه ای پیدا کرده بودیم همبازی شیم که ترکید (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
واقعا كه من كار هنريشونو مقايسه نميكردم يك بار ديگه پستم رو بخونيد من راجع به علاقه طرفداراشون صحبت كردم در ضمن نياز نيست شما راه بهشت زهرا رو به من نشون بدين چون 2 ساله راهشو خوب بلدم جوون زياد اونجاست ولي شما دور و اطرافت فقط ناخوداگاه بيشتر براي كسي متاثر ميشي كه حتي دورا دور اسمي ازش شنيده باشي و اين طبيعيه
یکی هست تو این شهر که امشب یه ملت...
واسه اون میخونن و اون خوابه (sm74)
این بود؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم... ولی برق ـش ربطی به 1ترا یا 2ترا بودن هارد نداره...نقل قول:
ولی وقتی توی مشخصات نوشته که مک بوک ساپورت میکنه حتما مشکلی نداره!
نقل قول:
حساسيت نيست نويد من هميشه سعي ميكنم به نقطه نظرات ديگران احترام بذارم ولي ظاهرا خيلي هم طرفدار نداره اين طرز تفكر
(sm172)نقل قول:
عزیزم شما امام ، امامزاده ، پیغمبر ، اصلا خود خدانقل قول:
نیما وارسته هم فوت کرد اما اصلا از این خبرا نبود
طرفداری کی کل افتخارش اینه که آلبوم و آهنگاش رو دانلود کرده و حتی نسخه ی اصلی آلبومش رو نخریده که طرفدار نیست بیشتر مثل هویج میمونه
امیر گندمارو کاشتی ؟ (sm132)