دقت کردین پیمان دیگه اصن اینورا نمیاد ...
چقدر گفتم اذیتش نکنین ، آخرم گوش ندادین
نمایش نسخه قابل چاپ
دقت کردین پیمان دیگه اصن اینورا نمیاد ...
چقدر گفتم اذیتش نکنین ، آخرم گوش ندادین
کار کار انگلیساس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان بیا یه ایران چک نوک برجسته بهت بدم... بیا قهر نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
حوصله ی توضیح دوباره رو ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرم درد میکنه .... به زور ژلوفن و قهوه بیدارم ....
میتونین برین پروفایل نوید بخونین ....
نوید برو پروفایلتو ببند ، هر کسی خواست ببینه 3000 تومن عوارض بگیر
عید نزدیکه.سعی کنین اگه نیاز ندارین فعلا دوستدختر/پسر نگیرین.بذارین واسه سال جدید.
الان دم عیده، همه جنس بنجلا مونده.
من هواتونو از پشت دارم(sm2)نقل قول:
کلا یه بار سوار موتور شدم واسه دوستم بود یه چرخ زد شاخ به شاخ زدیم به اتوبوس شرکت واحد
فقط یادم میاد راننده برف پاک کن رو زد از شیشه کنده شدم
وقتی منتظر یه زنگ مهم هستی امکانش هست یکی از یه قاره دیگه زنگ بزنه فوت کنه
(sm2)نقل قول:
من اول دنبال عکس عمام بودم بعد فک کردم تو امضا شاید موردی باشه در نهایت فهمیدم ممس.(sm127)(sm2)
دستش درد نکنه ولی با این کمک، پول واسه اختلاس عزیزان کم نیاد!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه اصلی "اوکی بای" مال منه که الان تو موزه لوور پاریس نگهداری میشه ازش،این اوکی بای ها که شما میگید یا کپیه یا تحریف شدست..