الیاس آهنگ محسن که نیومد...از یه جا پیدا کنید بزارید سایت تا مجبور بشن پخشش کنن اگه این کارو نکنید واسه فروش فیلمشون هم که باشه حالا حالا ها پخشش نمی کنن....(sm142)
نمایش نسخه قابل چاپ
الیاس آهنگ محسن که نیومد...از یه جا پیدا کنید بزارید سایت تا مجبور بشن پخشش کنن اگه این کارو نکنید واسه فروش فیلمشون هم که باشه حالا حالا ها پخشش نمی کنن....(sm142)
(sm2)یبار مجبور شدم ببندم از پسر همسایمون گرفتم دیدم دارم خفه میشم تو راه بازش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من دیگه حرفی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز یه جایی بودم بعد گوشیم زنگ خورد رینگتونشم "دوست داشتم " محسن بود . بعد یه خانومه کنارم بود میگفت دخترم بزار بخونه ج نده .گفتم میخواید براتون اهنگو بلوتوث کنم گفت نه خونه خودم دارم . خعلیییییییییییییی کیف کردم (sm19)
(sm178)یکاریش بکن دیگه
خخخخخخخخخخخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوتی بود...نقل قول:
(sm2)دقیقا منم همین حس دارم میبندمنقل قول:
کاری داره کروات بستن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]