من خیلی کم خرجم اصلا غذا نمیخورم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من خیلی کم خرجم اصلا غذا نمیخورم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به این پاییز
لعنت به این سردی
اصلا چرا امروووووووووز چشماتو باز کردی(sm111)
(sm172)نقل قول:
احسان کامینگ سونی چیزی نشده هنوز؟(sm120)
شادمهر است دیگر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی به موزیک ویدئو داره که کِی آماده بشه
فکر نکنم به این زودی ها خبری بشه
اگه کریسمس بیاد ، باید خدا رو شکر کنیم
حالا الان به رفیقم میگم ببینم خبری میتونه گیر بیاره
میگم البوم پارو اومد امیر یه جوری بالاخره هاست رو نجات داد تا رد شه البوم شادمهر بیاد این راهها چاره بخش نیست(sm120)
پارسا هم پارسای قدیم(sm120)
حالا کو تا آلبوم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم تغییرات مثبت دیدم فکر میکنم البوم زود میاد(sm59)
چه خوب (sm120)نقل قول:
من که گفتم آلبوم در راهه باور نکردی ، حالا از کجا شنیدی که باور کردی ؟(sm120)