نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 ترک شهاب اکبری
2 ترک حسامی
5ترک محسن
نمایش نسخه قابل چاپ
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 ترک شهاب اکبری
2 ترک حسامی
5ترک محسن
به روضه های شهاب بیشتر میخوره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای زمینه مال کیه؟
یکی نوشته بود ابراهیم نمیدونم چی
میاد داداش فردا صبح البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی این شعرو دوست دارم (sm81)
🌹نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم علی چراغی باشه (sm120)همون زیرصدای جمعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک ندارم حداقل دو سه تا ترک پشم ریزون داره حال اساسی بده بهموننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی میترسم بعضی کارا ملودیشون در نیومده باشه انقد شعرا ثقیله
من برم بخوابم فردا سحرخیز باشم (sm27)
صدای سوزناکی که اول این کلیپ میشنوید یک سبک ترانه قدیمی کوردی است که هوره نام دارد و توسط آقای صید قلی کشاورز خوانده شده و مربوط به حدود ۴۰ سال پیش است!
یک مدل ترانهی بسیار عاشقانه و سوزناک بدون استفاده از هیچ نوع موسیقی با اشعاری بسیار قوی که هنوز هم در مناطق کورد نشین از جمله کرمانشاه و ایلام طرفداران بسیاری دارد
(sm120)
صید قلی کشاورز(sm120)