(sm2) (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اگه گوشی مدت زیادی خاموش باشه و کسی اس بفرسته پس از روشن شدن گوشی هم اس نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره به شرط اینکه با اون کفش پاشنه 10 سانتیس یدونه نخوابونه توی دم و دستگاهتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب یه طوری تعقیبش کن که نفهمه
به نکته ظریفی اشاره کردی (sm50) (sm59)نقل قول:
یه دستمال رو آغشته به داروی خواب آور کن بعد تعقیبش کن وقتی دیدی دور و برت خبری نیست سریع تو یه حرکت انتحاری دستمال رو بگیر رو صورتش بعد از چند دقیقه که از هوش رفت یه بطری آب معدنی رو خالی کن رو صورتش وقتی به هوش اومد حتما میپرسه شما تو هم بگو خانم من داشتم از اینجا رد میشدم که دیدم شما غش کردید کمکتون کردم اونم واسه تشکر لباشو میزاره رو لبات و تو همون مکان یه هارد س-ک-س بهت جایزه میده
کلید اسرار این قسمت پاداش عمل نیک مومن
مگه من جیمز باندم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی میتونی یه تعقیب ساده رو انجام بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم اول برو جلوی آینه تمرین کن ، یهوو گند نزنی توش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس ترکیدم از خنده دهن سرویس (sm2)(sm30)
مگه میخوام سخنرانی توی سمینار انجام بدم که جلو آینه تمرین کنم (sm2)نقل قول:
راه آخر هم اینه که بری واسش اینو بخونی :
من از تو یه بارم محبت ندیدم
تو شاید ندونی که من چی کشیدم
من اونقدر غریبم گه گفتم نداره
تو خوش باش عزیزم تو و من نداره
اون بخش لب و لوچه رو گفتم تمریک کننقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) نـــــــــــــــــــــه این شعر آخر نا امیدیه
اون که مشکلی نیست باو استادم (sm2)نقل قول:
این آخر یک سفر پس دادن خاطره هانقل قول:
ته عشق اجاره ای آه بلند بیصداست
نگران باش حل نمیشه (sm88)
بخون : یه دست داد بابا دمش گرم ....نقل قول:
اینو بخونی برنامه ی دفعه ی بعد رو هم میچینه
(sm30) (sm2)نقل قول:
رفتم برای خودم یه لیوان شربت موخیتو ریختم. می خواستم بگم با انقدر خارجی هستیم که خونمون موخیتو داریم فهمیدین یا با شیشه بکنمش توک.ونتون؟
نقل قول:
دنیا برای من بدون خانم منشی یه انفرادیه (sm50)
فعلا شب خوش دوستان (sm10)
تقدیم به رسول که اهدا بکند به خانم منشی :نقل قول:
ادامه بده به لبخند، به نگاه، به جشن
از همان حرف های ساده بزن
مثلن بگو چه روز بدی
چه غذای بی نمکی
و هوا چه گرفته ست!
ادامه بده به معجزه به حضور به عطر
و از همان کارهای ساده بکن
مثلن بیا دکمه پیرهنم را بدوز
روزنامه بخوان
یا بزن زیر آوازِ بی حوصلگیت
اما فقط ادامه بده!
این روزهای هولناک را
بی نمک، بدون دگمه، ابری
نیستی و اتفاقهای تلخ
ساده می افتند!
نیستی و ترس های کوچک
بزرگ می شوند!
و مهم نیست چند شنبه است
و مهم نیست ساعت چند است
چه احمقانه زنده ام
چه وحشیانه نیستی
چه احمقانه زنده ام
چه وحشیانه نیستی
چه عاشقانه بود عمرمان
چه زخم روزمرّه ای (sm50)
فردا اگر ز راه نمی آمد
من تا ابد کنار تو می ماندم (sm27)
تو برو زندان من واست کمپوت عالوعورا میارم (sm70)نقل قول:
ای هرزه حتما دختره هم فهمیده فقط واسه لنگاش میخوایش
پس مثبت فکر کن احتمالا تا اومده زنگ بزنه افتاده مرده... تسلیت میگم (sm25)نقل قول:
(sm132)
(sm50)
انفرادی (sm50)
نوید چطوری ؟ (sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد حال کردم با عکسات دمت گرم یکیشم گذاشتم رو آواتار (sm128)
عشق این عکسم (sm127) آخرشه (sm120)
از بند آزاد شدی بالاخره؟(sm25)آخه چرا بن میشی هی؟!(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت برم هادی جان فدایی داری راحت باش(sm10)
کله شقم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاکتم (sm66) حال دادی همش دنبال آواتار خوبی میگشتم سلیقه ت 20 (sm174)
واسه منم شقه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)(sm27)
نقل قول:
شب بخیر (sm127)(sm176)
(sm27)
خوبم تو چطوری؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلتنگم (sm81)نقل قول:
این روزا حالم گرفته س (sm74)
آقای اسپیشال عکسای اونجوری میذاری فکر میکنی من با ماشینش گول میخورم؟ (sm2)
دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من... (sm50)نقل قول:
چی شده عزیزم سفره دل ـتُ بگشای (sm36)
درخواست دوستی رو Ok کن (sm111)نقل قول:
هــــــــــی(sm74) پارسال همین روزا حال و هوای دیگه ای داشتم (sm81)
(sm46)نقل قول:
حس و حال پارسال همه ـمون متفاوت بود... بازم تغییر خواهد کرد... غصه نخور روزه ـت باطل میشه (sm172)
(sm176)نقل قول:
(sm27)