زیگوارت کاراش جالب نیست.ویدئو معروف راهم خراب کرده بودند...بهترین گزینه واسه شادمهر سینارت یا سیروس کردونی هستش...اگه زیگوارت کارگردان این دوتا کار باشه فکر نکنم زیاد جالب باشند
نمایش نسخه قابل چاپ
زیگوارت کاراش جالب نیست.ویدئو معروف راهم خراب کرده بودند...بهترین گزینه واسه شادمهر سینارت یا سیروس کردونی هستش...اگه زیگوارت کارگردان این دوتا کار باشه فکر نکنم زیاد جالب باشند
منبع؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع رو نمیگم زمان خودش حرفمو ثابت میکنه ادعایی هم ندارم اما یه آهنگ خیلی قشنگ و عامه پسند و شاد
که خیلی بین مردم گل میکنه ویدیو و تیپ شادمهر هم خیلی زیبا هستش
خب این حرفایی ک احسانم گفت... کامینگ سون چند روز دیگه میاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عکس خیلی وقته اومده شایعس ویدیووی تا عید نمیاد این به زودی ها هم خنده داره
احسان نگفت شادمهر چه کفشهای شاخی پاشه تو ویدیو !!
بابا قبول شما و احسان ویدیو رو دیدید دیگه به رخ کشیدن نداره که
چرا اینجا همه دوست دارن جبهه بگیرن
من همون اول گفتم ادعایی ندارم ویدیو رو هم ندیدم بهتره چیزی اصلا نگم همون منتظر باشیم بیاد بهتره
جبهه نیست بچه ها بابت تاخیر کلافن شما و احسانم هی میاین میگین به زودی خب حق بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم احسان جان خبر خوبی بود
فقط مهدی ایوبی
چیزی معلوم نیست . این خبرم دستم رسید زدم ممکنه اشتباه باشه خیلی هم اشتباه باشه :|
اتفاقا تو پست های من به زودی وجود نداره جز کامینگ سون ویدیو که امروز گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ولنتاین گفتم نمیاد کریسمسم همینطور پستهام موجوده ضمنا عکس مربوط به لوکیشن فقط با تو عشقمه نه وارث . اینم به زودی ثابت میشه بیخیال
بابا بیخیال شین حالا یه چیزی گفتم اصن نمیاد به این زودیا
اره به زودی نمیاد یا عید یا یک هفته به عید میاد موفق هم نمیشه چون اون موقع همه درگیرن تبلیغی نمیشه کرد واسش نمییدونم چرا اینقدر داره دیر میده بیرون اینو
انیمیشن دو ساعته میسازن تو 6 ماه !! حالا 4 ماهه ملت رو گذاشته سر کار واسه 4 دقیقه موزیک ویدئو الکی میگه کارگردان آماده نکرده و ...
شادمهر نظرش رو وارثه که اول پخش بشه معلومه
حالا دوستمون میگه لوکیشن فقط با تو عشقمه اما به من گفتن وارثه
دو صفحه جعلو البحث واسه همین
بیخیال بابا
همش بهانس میخاستن کشش بدن تا عید
بهترین زمان واسه پخش هم از لحاظ تاثیر گذاشتن رو کنسرتها و هم شنیده شدن کار یک هفته تا ده روز ایندست
وارث هم مضمون عاشقاته نداره ترانه های اجتماعی همیشه زیاد به نظرم گل نمیکنن ایشالا فقط باتو عشقم میاد میترکونه عید
اتفاقا بر عکس از همین دمو معلومه اهنگ فوق العاده ای هست
و آلبوم مسافر 17ساله شد..(sm50). چقدر عمرمون زود میگذره(sm81)
مسافر مسافر تک تک ترک ها شاهکار(sm127)
آشفته بازاریه این روزانقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه میکنی رفیق روزهای خوب و بد؟
این روزگار بد کرده با قلبم(sm127)
فقط با تو عشقم یا وارث یعنی کدومش زودتر پخش میشه(sm1)
فعلا هیچ کدوم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد سعیدی هم رابطه خوبی با رادیو نداره اکثر کاراش از bia2 پخش میشه بالاخره چی میشه دوباره همکاری میکنن(sm77)
کار جدید سعیدی به اسم دیدار امروز از بیاتو پخش شد تنظیمش هم واسه میلاد هاشمیه امیدوارم اگه تنظیم کننده ی فقط باتو عشقم میلاد هاشمیه تو همچین فضاهایی که واسه امیر فرجام هم زیاد ساخته نباشه یه چیز تازه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار احمد سعیدی تنظیمش زیاد خوب نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره یه تنظیم خوب و دلچسب از آرون حسینی شنیدم . . .
آهنگ تکرار
از گروه مامبو
آهنگساز و ترانه سرا : امیرعلی بهادری
متاسفانه باز تپش ویدیو کنسرت گزاشت بازم پلی بک مسخره کردن حاالا جواب اینایی که میگن شادمهر کنسرتی نیس و چی بدیم
اخه قرار نیست مثل سی دی باشه که شادمهر اینجوری میکنه
(sm25)
چی شده بچه ها توضیح بیشتر بدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم متوجه نشدم.پلی بکه کجا؟
شبکه تپش دیشب کنسرت شادمهر ۲۰۱۵ امریکا رو پخش کرد شادمهر با کاپشن چرمی بود اهنگ سبب و محال متاسفانه هر دوشم اهنگ اصلی بود لابه لاش شادمهرم میخوند قبلا هم شادمهر حس خوبیه رو اینجوری کرده بود نمیدونم چرا اینجوری میکنه شادمهر وقتی صدا به این قوی داره
خب آره بده.البته خیلی از خواننده ها اینکارو میکنند نمونش سیاوش قمیشی.شادمهرم همه اهنگارو اینکارو نمیکنه .دلیلشم اینه ک بعضی آهنگارو یادش میرهنقل قول:
اجراهای فوق العاده زیبا و جدید در ضمن اصل اهنگا نیست
زنده هستن فقط یکم صدای رکورد شده روشون هست
(sm25)