در یک کلام چرا انقد گشاد شده!!(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
در یک کلام چرا انقد گشاد شده!!(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دوشت عزیز نگفتی تو بی من تو چ سبکیه،
تو این موفعیت کاری جز حمایت از شادمهر نداریم.من خودم به شخصه فقط دلم تنظیم و موزیک ساخت شادمهر رو میخواد ولی چه کنیم که شادمهر فعلا رو این مود قرار داره.ولی حسرتم اینه چون آلبوم آخرشه حداقل از ترانه های برزویی،دادخواه،شریف پور،بمانی از موزیک های افکاری از تنظیم های نامداری ،حتی ناهیدی استفاده میکرد.عیبی نداشت هاشمی یا زمانی هم بودن ولی در حد یک کار.این آلبوم هم پخش میشه و بازخوردها هم معلوم ولی امیدوارم اگه در حد سنگل کار میکنه ابتدا با فاصله زمانی بیشتر دوم اینکه خودش کار کنه با همون سبک سیاق خودش.همونجوری که دو ماه قبل از اومدن ترک بال بال میزدیم که کار زودتر پخش بشه.
مطمئن باشید بعد این آلبوم تجربه گران گور خودشون و گم میکنند چون دیگه ب واسطه شادمهر ب اندازه کافی معروف شدندنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفر لهراسبی تنظیمش کپی از تنظیم شادمهره الکی اسم محمد ناهیدی رو زدن ذره ذره کپی کرده
این ورژن اتوده ولی ورژنی که شادمهر اینستا گذاشت تنظیمش کاملتر بود
صوبتای شادی از تور خداحافظی در ایران ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کی هست؟
کنسرت گذار شادی ..