کیهان که مال آغاست کیون نمیکنن دس بزنن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
کیهان که مال آغاست کیون نمیکنن دس بزنن (sm2)
ممر دنبال یه آهنگ میگردم اسمشو نمیدونم متنشو بدم یه خط میتونی بینی چی چیه !?؟!
بذا سرچ بزنم پیدا نشد بت میگم ..
بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
مال خودم نبود یکی دیگه گف پیدا کن ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید دیشب خودمم نفهمیدم کی خوابم برد (sm2)
دیوار بی در اگه اشتباه نکنم برای آلبوم بوده مشکل مجوز داشته (sm120)
دوست داشتم برای آلبوم بود (sm120)
ورژن هاوس ستمگر از آلبوم حذف شده (sm120)
توبه نامه مجوز نداشت (حسرت ورژن نهاییش موند به دلم)(sm120)
فقط این وسط همسایه و نخلای بی سر و این بود زندگی سینگل های خوبی بودن
هیچ وقت نتونستم با چشمه طوسی ارتباط بگیرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ویژگی های این نسخه، می توان به وجود دستورات اجرایی که تنها با یک کلیک کار می کنند اشاره کرد. این دستورات شامل غیرفعال کردن آپدیت ویندوز، غیرفعال کردن Windows Defender، غیرفعال/فعال کردن Telemetry و وجود فعال ساز و کلیدهای رسمی برای فعال سازی هرچه راحت تر ویندوز شما اشاره کرد.
اینو من دیشب زده بودم 1 پارت بیشتر نرفت از soft98 .. (sm81)
خیلی خوبه تموم ویندوزا توش هس مخصوص لپ تاپم هس 4 گیگ و خورده ای ..
Windows 10 (sm118)
خسته ای ها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم روز تولدش دیوار بی در رو پخش کرد(sm74)
من با همسایه نتونستم زیاد ارتباط بگیرم(sm120)ولی چشمه طوسی جزو 10 اهنگ برترش از دیدگاه من قرار میگیره(sm2)
کدومو دانلود کنم (sm148)
Microsoft Windows 10 Pro Build 10240 x86
Microsoft Windows 10 Pro RTM Vol Build 10240 x86
(sm2)
چرا پاک کردی (sm74)
به کرسی شرای این مصیبت گوش نکن
ای سینجول بد جنس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شو ویندوز aio تموم نسخه های ویندوز رو توش داره ..
به همراه 3 تا آپدیتی که اومده ..
فشرده شده هست با حجم مناسب ..
دیگه چی میخوای ..
بدجور(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیک جیک مستونم بود (sm2) متنفرم از این یعنی چی آخه این چیزا به درد خوندن نمیخوره (sm120)
ولی تنظیمش خیلی خوب بود
هیچوقت نسخه aioنگیرین بیخودی حجم میره
ی سری چرت و پرت هم صفا اون وسط انداخت (sm120)اما اول و اخرش عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی هر ضرر باید
استفاده ای باشه
باخت باید احساس ِ
فوق العاده ای باشه
آه فاتح ِ قلبم
فکرشم نمیکردی
رام کردن این شیر
کار ساده ای باشه..
......
با تو هیچکس جز من
بی سپر نمیجنگه
با تو هیچکس از این
بیشتر نمیجنگه
با جنون در افتادن
باز کار دستم داد
آه فاتح قلبم
عشق ِ تو شکستم داد..
به هر حال موسیقی سلیقه ای دیگه(sm120)
از کیون خر سر در نمیاری همینه دیگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجم چی چی میره ..
کل ویندوز pro - home - enterprise توش هس به همراه لپ تاپ ..
همش با هم 4 گیگ ..
زر نزن فقط بلدی برینی به خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه Pro بهتره(sm50)
امیر جمالفرد و حامد زمانی خوب تیمی شدن(sm120)
Size: 4.41 GB
زر نزن
بعضی وقتا زیاده روی میکنه تو متفاوت بودن میرینه (sm120)نقل قول:
من پرو نصب کردم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها(sm2)نقل قول:
- نسخه vol که در تاریخ 11 مرداد 94 به روی سافت 98 قرار گرفته مانند نسخه قبلی اورجینال مایکروسافت ( منتشر شده در 7 مرداد 94 توسط مایکروسافت ) میباشد. نسخه vol هنگام نصب نیازی به سریال ندارد و برای شرکت هایی که دارای رایانه های تعداد بالایی دارند ارائه شده است.
- نسخه پیشنهادی جهت نصب vol میباشد.
(sm25) انقد رفت طرف اینا موزن کنارش گذاشتنقل قول:
ممر اگه جمالفرد به دردت میخوره برو طرفش شنیدم تنظیم و میکس و مستر یک و نیم میگیره (sm2)
حجم 3.1 رو ول کنی بری مث این شاسکول سینجول 4.4 ال این وان بگیری مث اعمقا باقی ورژنا هم تا اخر عمرت گذرت بشون نیفته
امیر 2 سال پیش 2 تومن تنظیم می گرفت 400 میکس مستر ولی چونه میزدی جفتشو 2 تومن یا حتی کمترم میتونستی جور کنینقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اشترم از سون اومده 10 ذوق کرده 8.1 نصب میکردی اینجوری مستعسل نبودی
(sm30)