این هارد دیسک رو گرفتم کنار همون سیلیکون پاوره ، کسی میدونه این خوبه یا نه ؟ toshiba disk drive MQ01ABD100 (sm173)
نمایش نسخه قابل چاپ
این هارد دیسک رو گرفتم کنار همون سیلیکون پاوره ، کسی میدونه این خوبه یا نه ؟ toshiba disk drive MQ01ABD100 (sm173)
شینیدم اکثر سرطان معده ژنتیکی هس ..
چن نفر اینجا میشناسم که دچارش شدن ولی چون زود فهمیدن جلوشو گرفتن ..
آدمایی که با درد و رنج می میرن حتما با آرامش هستن الان یکی بهم گف الان ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدر مرتضی چه عجب تی وی 4 دقیقه اختصاص داد به اینا ..
دیروز نباید اون حرفارو میزدم .. (sm74)
(sm155)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155) تو خف رو ..
خدایی عجب آدمی بوده فک نمی کردم فوتش اینقدر سر و صدا کنه
دندون عقل کشیدم خدا به داد درد بعدش برسه (sm81)
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بايد مسكن بخوري تا فردا (sm176)
(sm50)
کدئین و کدئین و کدئین .. (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدرس جدید betpars17.com (sm120)
آقا یوزر پس نود 32 ورژن 8 کسی نداره لامصب هر چی میزنم همه از کار افتاده
وجودم داره میپاشه ، سرم کابوس میچینه
سپـاه هیتلر روی ملاجم گرم تمرینه (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فكر كنم ژلوفن 400 اثرش بيشتر ِ
ژلوفن باعث خونریزی میشه .. چرا رو نمیدونم اما دکتر گفت فقط کدئیننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا مدیرـه... خود مدیرـه... مدیر مدیرـه...
هر از گاهی یه سری به ما بزن خوشحال میشیم (sm10)
امتحان کن شایدکار کنه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه... پسرعموم داره... مبارکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
جدي (sm77)نميدونستم (sm176)
ببین... دهنت گایـــیده ـس... من 3تاشو کشیدم تا حالا (sm25)نقل قول:
اوهوم (sm176)نقل قول:
ژلوفن خیلی قوی ـه (sm77)نقل قول:
همون کدئین زیادم هست...
ضمن تشکر از روحیه ای که دادی من این چهارمین دندون عقلم بود کامل بی عقل شدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر 6ساعت بخور... همین الانم بخور اثر آمپول بی حسی تموم شه امون ـتو میبره (sm25)نقل قول:
قابل نداشت (sm10)نقل قول:
پس خودتم اوستای اینکاری... واسه من 3تا از فک پایین درومد فقط هنوز دست به فک بالا نزدم (sm25) من یکی از موارد نادر پزشکی ـم (sm1)
آره تجربه دارم .. 3 تا فک پایین !! (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دو تا پایین کشیدم تمام اجدادم اومد جلوی چشمم ! پایین خیلی سخته ..
بالا راحت تره
فک کنم از این باشه تریال خود انتی ویروس تموم شده !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته؟
من در کمال تعجب خودم و دکتر و همگان (و الانم شما) 3تا از فک پایین کشیدم ولی هنوز فک بالا خبری نیست پس از 4سال (sm25)نقل قول:
تولد زانکو امشبه(sm120)
آخیش عکس امضات پرید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم خبری نشه پس .. یکی از بدترین دردای زندگیه (sm25)نقل قول:
میدونم (sm25)(sm178)نقل قول:
چی ؟(sm70)نقل قول:
امیر ارسالا من کم شد چرا !؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
لنتی (sm178)(sm70)نقل قول: