(sm2)یبار نشد تو عمرم نماز بخونم تو مدرسه بزور میبردن نمازخونه منم هر کاری بقیه میکردن میکردم چن بارم تو کلاسای دینی و پرورشی میگفتن فلانی بیاد نماز خوندن صحیح رو نشون بده چکارایی کردم از زیرش در برم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)یبار نشد تو عمرم نماز بخونم تو مدرسه بزور میبردن نمازخونه منم هر کاری بقیه میکردن میکردم چن بارم تو کلاسای دینی و پرورشی میگفتن فلانی بیاد نماز خوندن صحیح رو نشون بده چکارایی کردم از زیرش در برم (sm2)
(sm70) از همون بچگی واینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)چش هیز دنبالت بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاپیون میبندم باو (sm3)
فوقش یکیو تو خیابون ترجیحا داف خفت میکنم میگم برام ببند (sm2)
چون تی وی مال این نظامه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی پروفوسور سمیعی رو بارها نشون داده با کراوات (sm70)
استثنائات بحساب نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا باید یه فرقی داشته باشن با غرب دیگه مثلا (sm70)
(sm2)خداییش این چی دین تخمیه ما داریم
هر کاری دوست دارید میکنید بعد میگید دینمون شخمیه (sm3)
تو هم که همیشه اینارو اماده داری (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]