نوید جوکر با شماستا (sm170) نکن برادر من...(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نوید جوکر با شماستا (sm170) نکن برادر من...(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جدید عباس معصومی با ترانه هایی از عباس معصومی منتشر می شود
دمتون گرم / ولی واقعا همین یه تیکه نشون میده کار خیلی باحالیه / حیف شد کاشکی لو نمیدادن یهو تو البوم سورپرایزمون میکرد مثل چند تا ترک دیگه /
حالا کار کی هست؟ فهمیدن؟ قضیه چیه؟
عباس معصومی : باریکلا شعبون کدخدا باریکلانقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونستی گوش ندی عزیز من (sm59) من تا آلبوم نیاد نه تیزر گوش میدم نه قطعه لو رفته (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی؟ (sm134)
وات د هلنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چي شده ؟ (sm77)
(sm120)
نوید الجوهر مشکلت حل شد ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهروز صفاریان تو اینستاش یه عکس با محسن گذاشته
چیکار میکنی کاربرا رو میرنجونی عزیز من؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)