نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کوچولو مریض احوال بودم
تو خوبی؟(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کوچولو مریض احوال بودم
تو خوبی؟(sm127)
چی بشینید!!نقل قول:
اقا من رفتم شیخ خطری شده(sm155)(sm2)
خدا بد نده(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول بعضیا کم بد نیستم(sm70)
صداشو در نیار(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتم بشین(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلا مینا خانوم(sm176)
مرسی همچنین
خوبی؟(sm127)
مجی خر خون شدیا (sm1)
خوش گلدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه میخوان کاربرا رو جذب کنن اینا یه کاری میکنن کسی پیداشون نکنه ، تفاوت را با مدیران موزیک باران حس بکنید ... (sm70)
کم پیدا شدیا ، قبلا فقط جومه ها میرفتی مکتب ، الان کلا مکتبی پیدات نیستا ، حواست هست؟نقل قول:
کی من؟؟؟؟؟(sm77)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب جکی بود....(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا مکتب کجا بود(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موتاد شدم(sm50)
موتاد بازی کلش(sm74)
چه عجب صابــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــر(sm133)