نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکروتم (sm127)
شیری یا روباه !؟ (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکروتم (sm127)
شیری یا روباه !؟ (sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در هر سلام و علیک که می شناسم .
ولی حالم از همه شون به هم می خوره .
یه مشت شیر کلفت (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا یزدانی و گذشته ای که گذشت . . . (sm50)
نقل قول:
(sm81)
ما توی جنوب خیلی با اَدَبیم ، اصلا فحشِ جنوبی نه داریم در مقابل شمال (sm2)
فحشِ جنوبی (sm29)
نه ! نه داریم (sm2)
دوست دارم (sm137)
تراک 4 آلبوم فریاد عشق - داود بهبودی
دل به دام اون زلفای سیات بنده
من اسیرتم قیمت نگات چنده
(sm185)
هیچ کدام ! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
روزِ تولّدِ من (sm74)