(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیگم مخت بگوزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
خوبین؟ (sm10)
امیر میشه آدرس صفحه ی فیسبوک علیرضا افکاری رو بدی؟
نمیدونم کدوما واسه خودشه یعنی میخوام مطمئن بشم (sm176)
کلا تو آهنگسازای مطرح کدوما براشون پیغام بذاری توجه میکنن و جواب میدن؟ (sm54)
اقای محمد رضا عباسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)کنسل نشه حیفه
مرسی امیرجان (sm127)نقل قول:
نوید میگفت اینه که
یعنی اشتباه میگفت؟
تو مطمئنی؟
ایشون باهاشون دوستم اتفاقا همکاری هم داشتیم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری باید مطمئن بشم؟نقل قول:
میشه از یکی که میدونه بپرسی؟ (sm25)
(sm170) لانا انداخته بیرون
عجب تشري..(sm2)نقل قول:
چي؟(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر این افزونه فقط دو روز کار کرد چرا کار نمیده نصبه که
به گزارش ایسنا، ناصر سراج در حاشیه مراسم گرامیداشت روز حقوق بشر اسلامی(sm77)(sm2) در جمع خبرنگاران در رابطه با..
عه همکار اومد (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هر چیزی که اندازه عن الاغ ازش سر در نمیاره یه پسوند عسلامی میچسبونن بعد اونجور که دلشون میخواد تفسیر میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمدرضا میشه چند دقیقه بیای فیسبوک؟ (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا منكه فاير استفاده نميكنم كه بدونم چي به چيهنقل قول:
لينكي هم كه دادم و دان كردي رسمي بود مشكلي نداشت.همونيم بود كه ميخواستي
بايد ببيني ايراده كار كجاست
(sm100)
يا حضرته گرد و قلمبه(sm81)نقل قول:
البته منظورتو فهميده بودم منتظره عكس بودم(sm2)
اقا تو يه گروه يه كليپي فرستادن برام التا اوشن فارسي ميگه من خوشگلترين دختره دنيا هستم (sm2)
(sm2)دهن این مترجما تو فیلم امریکایی یکی زنگ زد گفت شما گفت فلانی هستم از کمیته امداد ! (sm30)
هر وقت اين عكسه محسن كه حسن گذاشته رو ميبينم ياده بدهكاريام ميوفتم(sm2)
محسن-حسن
حسن-محسن
(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)برای اونایی که میخواستن با 1500 تومن وین 10 بخرن از شرکت
(sm169)
يه فيلمي بود مترجم معروف ترجمه نكرده بود مجبور بودم همون ١ زيرنويس كه مترجمشم معروف نبودو بگيرمنقل قول:
زيرنويسش خيلي پايه خنده بود الان دقيق يادم نمياد ولي فقط يه نكتش يادمه طرف حرفاي تعجبي يارو رو يا ابولفضل نوشته بود(sm30)
خیلی مستعسلی ریدی با این جملتنقل قول:
رن چيه بگو ران
عجيبه ديجي ويندوز كركي ميفروشه
تو run دقیقا باید چه کلمه ای رو تایپ کنی من میخوام بزنم احتمالا چیز خوبی باشه البته من ویندوزم 7 ـــــه
به كورتونا نگه اقدس صلوات(sm30)
x86 امشب میزنم دانلود موقع نصب سریال نمیخواد نسخه MSDN
اشترم ميخوام يه راهي بهت يادم بدم حدوده ٨ گيگ از درايو سي ـت رو خالي كني...
نه دیگه قرار نشد به گفته های من شک کنی یادت رفت اون کدو زدی وین 10 اومد بالا؟نقل قول:
پوشه Windows.old پاک شد؟نقل قول:
درباره پاک شدن هم خب معلومه فایل پاک نمیشه.فقط ری اینستال میکنه
در حالته معمولی اون پوشه ویندوز اولد یه 3-4 گیگی حجمشه،فایلای نصبه ویندوز هم که یه 4 گیگی هست هم توی سی هست.نقل قول:
من زدم هر2 رو خیلی خوش و خرم پاک کردم هیچ اشکالی هم نداره ولی حالا اگه نمیخوای ولش کن بعدا اگه محتاجه 7-8 گیگ شدی بگو بهت بگم
بعضی کرکا روی سرعته ویندوز تاثیر میذارن