اولا،وقتی ویندوزت سالمه دیگه چه احتیاجیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما دی وی دی بزاری حل میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
اولا،وقتی ویندوزت سالمه دیگه چه احتیاجیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما دی وی دی بزاری حل میشه
یه عمری 7،8،8.1 رو پی سی داشتم 1 بارم استفاده نکردم از این قابلیت.البته از 8 به بعد این ویندوز رفرش اضافه شد.قبلش هم میشد اینکارو کرد ولی از طریقه خوده ویندوزنقل قول:
خلاصه اگه مثه ادم برنامه نصب کنی ویندوزو بی خودی انگولک نکنی عمریه(sm2)
دیشب Pitch Perfect 2 رو دان کردم فایلش خراب بود خدا مرگه YiFi بده کونیا با این انکود کردنشون.
لامصب گانول نیومده وگرنه فقط گانول دان میکنم
کلا بعضی وقتا یه باگی میاد سره راهه ادم،ادم شاخ درمیارهنقل قول:
مثلا همین وین 10 رفتم برای یکی نصب کنم. بعد از نصب درایوای غیره سی رو تشخیص نمیداد مجبور شدم دوباره نصب کنم
سیاهه نارگیله
سیاهه نارگیله
سیاهه نارگیله
(sm118)
- (sm50)
(sm50)
(sm2)jonnnnnnnnnnnnnn
دیروز منتشر شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو باز چش چشرونی کردی
hjghk hdk ;di iv, u;s di.....ldchvd(sm30)
(sm2)fldv nd,s
بلن شو برو تاپیک صادق تا فالت بگیره(sm2)
;,kj \hvi an h,k, o,knd (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم کوسوپرت نوشته همش (sm120)
nd,s kasjd jv[li ;vnd(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من که درست بود مهرم
من بهمنم چرت نوشته بود
خز بازیم در نیار
میمون حیوان است حیوان جزو میمان است....در ست یادم نیست خودت تکمیلش کن(sm59)
مراقب وسایلت باش تا از روی حواس پرتی آنها را جا نگذاری (sm2)
منظورش وسایل کاره (sm77)
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید
ولی فک کنم کلی گفته
هادی بادی نیس (sm70)
- (sm128)
یاران دیوث چ خبر ؟ (sm2) حالت خوب شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرشو ببوس...اره شبش حالم بد شد زوری بردنم درمانگاه گوشت فاسد خورده بودم ناهارشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کیون شانس اوردم
تو خوبی
میری قهوه خونه بغلی
هرجا عشقم بکشه میرم (sm51)نقل قول:
نکنه گوشت خر بت دادن ؟ (sm2)گوشت فاسد شده از کجا خورده بودی سرکار ؟ (sm25)
توام کشتی مارو با این عارف محمدی این چیه دیگه ؟(sm3) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری زور میزنی دانلود کنن (sm2)
نه نوشته بود کباب گوشت هادی ... رستوران با لباس کر کثیف یارو اهش گرفت ریدیم تو غذاخوریشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
$windows.~bt
این چیه اومده درایو سیم
نظرت؟نقل قول:
بعدي رو هم ببين تا بريم سراغ بعدي ها (sm50)
نوت پده یا فولدرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فولدر
می خوان دهنتو سرویس کنن
دمی یه اهنگ دیگه میده از البوم
الی اون کاور آلبوم بسیار زیبا از دمی گذاشتی آلبوم کی میاد ؟ اصلا آلبوم یا تک آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]