تو مجمع عدالت جنسیت نمیشناسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو مجمع عدالت جنسیت نمیشناسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو ربط ندارهنقل قول:
ببین خودم چطور شخصیتمو بازیچه چندتا بچه کردم (sm25) لعنت بر خودم باد
بدبختی اینه که فک میکنی من همه چیو قاطی کردم ما هم یه زمانی نسبت به دین و اسلام اینجوری بودیم بزرگتر شدیم اینترنت اومد چارتا کتاب خوندیم فهمیدیم کجاییم والا به ما دهه شصتیا چیزی جز نفرت اموزش ندادن همش کلاسای مبارزه با استکبار جهانی سر صف مثل خروس دم سحر بگیم مرگ بر امریکا مرگ بر اسراییل نماز جمعه وتظاهرات ببرن و از این حرفانقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تحت هیچ شرایطی نمیتونی یه نفر و بیدار کنی ، مگه اینکه خودش بخواد. پس چرا الکی سر خودت و درد میاری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق شدم (sm135)
خوب دیگه تمومش کنید ، یه بحث دیگه شروع کنید باز برسیم به این موضوع (sm2)
چجوری شل میشه (sm2) الی تو چندبار بستی
(sm70)من که خودم نبستم همون یبار بود که بت گفتم تو راه بازش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم گروه کور زدم
خوبی بدی دیدی حلال کنید (sm2)
من زیاد مذهبی نیستم اونقدرام حجاب ندارم ولی به دین پدرم احترام میزارم هیچ وقت مسخره نمیکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میدونم چ خبره