لازم نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لازم نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر
aronhosseiniبا سلام
بنا به درخواست شما عزيزان بنا شده اولين دوره از سرى workshop هاى مبانى تاريخچه و تئورى موسيقى الكترونيك اينجانب، به مدت ٥ روز در هفته ى آخر مرداد براى تعدادى محدود برگزار شود.
در اين دوره تاريخچه ى موسيقى الكترونيك به همراه مبانى تنظيم ٣ سبك محبوب موسيقى الكترونيك ( deep house , dubstep , chillout) تدريس خواهد شد.
از دوستانى كه مايل به شركت در اين دوره هستند خواهشمندم براى دريافت اطلاعات بيشتر و ثبت نام با شماره ى ٠٩١٠٨١٧٧٣٢٦ جناب آقاى فرشباف ( مديريت پروژه) تماس بگيرند.
با تشكر
آرون
اره نمی کشه چون امتحان کردم ولی بد جور موندم تو کف این گیم باور می کنی من به جز ولفشتاین هیچ گیم دیگه ای بازی نکردم الانم که دو تا سری جدید داده یعنی خفننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تموم کردم زیاد طولانی نیست این old blood چهار پنج ساعت بازی کنی تموم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن دیگه نشد تو گفتی تو این انجمن یه نفر نیست منم تگ زدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه خودت میدونی
نمی کشه عزیز(sm50)نقل قول:
تو با چه سیستمی این بازی رو اجرا کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
intel core 2 quad 8300نقل قول:
ram 8
vga : amd 5670 1GB
خب دیگه گفتم شاید کارت گیر باشه ......... سوال پرسیدی منم گیمر معرفی کردم (sm70)نقل قول:
پاک کردم نیاد ببینه الکی (sm50)
رضا ولی سی پی یو فک کنم نقش چندانی نداشته باشه فاکتورهای اصلی گرافیک و رم هستشنقل قول:
راستی کارت گرافیک تو چند قیمتش
(sm50)نقل قول:
چرا سی پی یو هم مهمهنقل قول:
گرافیکم الان که دیگه تولید نمیشه
ولی یه زمان 127 هزار تومن خریدمش خوبم کار کرد برام هنوزم زندس
خواستی یه کارت خوب بهت معرفی کنم
سی پی یو نقش انچانی نباید داشته باشه معیار های اصلی همون گرافیک و رم هستش اگه اینا از لحاظ توان بالا باشن فک کنم نباید مشکلی باشه تو اجرای بازی راستی یکیش رو معرفی کن زیاد گرون نباشه فقط بتونم این بازی ها رو اجرا کنمنقل قول:
مرفعین بی درد
بستگی به نوع سبک بازی و برنامه نویسی استفاده از منابع سی پی یو هم متفاوته تو هر بازینقل قول:
این دو تا کارت هست قیمت جفتشون حدود 550 هزار تومان
تا یک دو سال کارتو راه می ندازه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم هست ، یادت نیست ... (sm50)
خیلی گرونه باووو من یه چیزی پایین خواستم که فقط این بازیها رو بکنم زیادم اهل بازی و اینا نیستم در ضمن می خوام سیستم رو ارتقا بدم دوس ندارم خرج انچانی براش بکنم فقط یه چیزی که بدون مشکل این بازی ها رو بکنمنقل قول:
دیگه پایین تر از این میشه همون گرافیک خودتنقل قول:
فرقی نمی کنه الان کارت گرافیک زیر 200 هزار تومن پیدا نمی کنی
میذارمش همون برا موقع ارتقا سیستم الان نمی صرفه برام(sm50)نقل قول:
(sm50)
... (sm181)
تو یکی منو رسما به گاه دادی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چراااااااا ؟نقل قول:
بغل کن بچه را
خفه میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) قلیون (sm181)(sm3)(sm2) (sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس بیا اون با من
تواناییش رو دارم دیگهنقل قول:
فقط دندون نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستمت دقیقا مثل مال منه ! چه تفاهمی (sm59)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ممر جون ! چه خبر از آلبومت !؟ به کجا رسوندیش ؟؟ همکاری با چه کسایی قطعی شده یعنی باهاشون صحبت کرده باشی !
با آرون همکاری نکن اخلاق نداره(sm2) به جاش با امیروکس همکاری کن پسر خوش اخلافیه
(sm50)
(sm30)
(sm51)
(sm172) اشترم
سرعت فروم بد ریده
باز درس شد
باز رید
(sm178)لینک چی شد
(sm120)حالا خبرو درست بگو دیگه خیلی قضیه لوث نشه سرقت مسلحانه رعب آور وحشیانه چندین و چند مورد
اما در کل محکوم است (این حرکت قط دست و پا رو میگم)