(sm10)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه تو چی میدونی(sm70)هزاران بار دیگرتکرار میکنم که اشترالمومنین می فرمایند : ...(sm120) رفیق آقاهه که میلایکه اینجا میفرمایند : برو پیش روانشناس (sm2) منی که چهار نفر زیر دستم کار میکنن باید بیام به نصایح اینا گوش بدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا مدیر انجمن ابهت داره و شغل خوبیه (sm120) اون یکی ویروسه رو کجای دلم بزارم(sm2)
دهن اشتر صاف کردی بابا بیخیالش شو... اصن تو پنهولد خودمی (sm46)
یاد سیستم اتوهولد ماشین افتادم (sm120)
یکی دیگری از صفات اخلاقی بنده این جمله هستش : خدا نکنه کسی از چشمم بیافته و ایشون هم ... ولی بیشتر از حرف اون ویروسه ناراحت شدم ... ولشون کن ارزش ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
image گوگل بزن : penhold ببین چی میاد (sm120) مجبور بودم یه چی بزنم که شناسایی نشم (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین ابی ژیان سوار میشده ، قانع باش(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال مرد گنده... با زبون روزه حرف دیگرونُ نزن (sm21) لطفا دیگه اصـــــــــلا ادامه نده!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورزش حرفه ای ـتُ عوض کردی؟ (sm120) مینوشتی شکیل عونیل ما هم فکر میکردیم خود واقعی ـشی (sm120)
آخه چی بگم نوید جان (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نمیدونستی قبل بسکت ، پینگ پنگ بازی میکردم (sm120) البته برمیگرده به 20 و استاد اندی سال ِ پیش (sm120)
شک که عشقمه (sm127)(sm120) آخه اسم عشق جدیدمو یوزر میکردم ، همه میفهمیدن (sm120) کسی که از پارسال زیر نظر داشتمش و بالاخره سرمایه گزاری جواب داد و قهرمان nba و mvp شد (sm120)
این یوزرو به خاطر عشق پینگ پنگم گذاشتم (sm120) منزل میگه نمیگم این چیزار رو دنبال نکن ولی لاقل نصف اینا به فکر زندگی باش (sm2)
البته یه penhold هم تو کانادا هستا (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی که زنده ـس مرد حساب ببین الان چی سوار میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیم دوس داری قدیما رو در نظر بگیری خب به ناصر خان و فردین و منوچ نگاه کن چیا سوار میشدن لامصبا (sm120)
پهلوون زنده رو عشقه (sm120) ابی رو سوار ژیان تصور کن (sm2) استاد شب پره سوار فورد وقتی میخواسته دور بزنه ترافیک میشده(sm2)نقل قول:
از استاد اندی برامون بگو (sm120)نقل قول:
بیچاره از هدایتت نومید شده (sm2)(sm2)(sm2)
اره اتفاقا اولش فکر کردم مربوط به سفر نوروزی ـت میشه (sm70)
من کرج میز پینگ پونگ دارم میای خونه ـمون بازی کنیــم؟ (sm174)(sm2)
وای اگه این پروژه ژیان واقعیت داشت چی میشد (sm2)نقل قول:
نه بابا اون موقع ها ترافیک کجا بوده خیابونا امریکایی ساز بودن (sm70)
استاد اندی شخصی مهربان ، با وقار و دارای محبوبیت بسیار هستند که ما را با آغوش گرم پذیرا شدند و کمی هم درد دل کردند برایمان (sm120)نقل قول:
بازی پنجم فینال nba جمعه بود و یادم رفته بود (sm120)خوابم نمیبرد از خواب بیدار شدم و نشستم پای سیستم و گفتم یه آهنگ گوش بدم (sm120) لاگین کردم اینجا دیدم پیمان نتیجه بازی رو زده (sm120)منم دیوانه شدم زدم live نتیجه رو ببینم (sm120) منزل بیدار شد و گفت یه روز تعطیلی هم از دست این سیاها آسایش نداریم (sm2)(sm2)آخه شب قبلش دی وی دی دو تا بازی اولو داشتم نگاه میکردم (sm2)(sm2)
ژیان محبوب قلبها (sm120)نقل قول:
آخه فورد موستانگ یه 4 متری بوده (sm2)تصور کن اون زمان خیابونا عرضش کم بوده ، موقع دور زدن ، نصف ماشین تو پیاده رو بوده (sm2) استاد شب پره هم که نشد نشد نشد میخونده (sm2)
حالا از گرمای آغوش استاد بیشتر بگو (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
ببینم میتونی یه کاری کنی مهریه ـشُ بذاره اجرا (sm2) نصف انقدری که به شک عشق میورزی و روش سرمایه گذاری میکنی همسرتُ دریاب (sm2)
در نیابی میگم بزنه بمیریا (sm2)
تو تاپیک ژیانُ دیدی؟ (sm2)نقل قول:
نه بابا اونطور که من یادم میاد خیابونا امریکایی ساز بود درندشت (sm120)
گرمای آغوش استاد بسی لذت بخش است (sm120) بالاخره تونستم استاد رو بدون عینک دودی ببینم (sm2) آخه میگفتن استاد موقع دوش گرفتن هم با عینک دودیه (sm2)(sm2)نقل قول:
اخه یکی باشه مربی باشه یا کاره ای باشه تو بسکت و پینگ پنگ یه چیزی (sm120) منزل میگه آخه به تو چه اینقد این چیزا رو دنبال میکنی(sm2) چند تا از بچه ها رفتن مدرک مربیگری هم گرفتن (sm120) ولی بنده هیچ گهی نشدم به خاطر کیون گشادی(sm2)
کُتک که جزء لاینفک ِ زندگیه(sm120)
کدوم ژیان ؟ همینی که گذاشتی ؟(sm120)نقل قول:
نه بابا اینقدم عریض نبود (sm120) هر چقدم عریض باشه به عریضیه فورد نمیرسه (sm2)
اون استاد معینِ (sm120) استاد اندی از وقتی شانی رو گرفت عینک میزنه که کبودی پای چشمش دیده نشه (sm2)نقل قول:
این مدارک به هیچ دردی نمیخوره انچه ماندگار است کیون گشاد است (sm2)
منزل رو نمیکنم که... (sm70)
نه قدیمیاش (sm120) برو توی موضوعات آغاز شده ی من تاپیکشُ میبینی (sm70)نقل قول:
فکر کن شهرام شهره و گوگوشُ مینداخته بالا میبرده لاله زار دور دور (sm2)(sm2)
استاد نصرالله واسه چشماش عینک دودی میزنه و عذرش موجهه(sm120)نقل قول:
و این کیون گشاد است که می ماند (sm2)
بزار ببینم پیدا میکنم تاپیکو (sm120)نقل قول:
آهنگ دلکم دلبرکم داخل ماشین(sm2)
معین را دوست میدارم (sm127)(sm50)نقل قول:
موفقیت اصلی از آن توست (sm2)
اره بابا پیدا میکنی مگه من چندتا تاپیک دارمنقل قول:
غلط نکنم جمعه ها مختص گوگوش بوده برای همین شهره میخونه: اون جمعه به جمعه سر و گوشش میجنبه (sm2)
سهنه را دیدم (sm120) ژیان ماشینی برای چپ نکردن (sm120)نقل قول:
بالاخره یه جمعه باید سهم گوگوش میذاشته کنار (sm120)
تکنولوژی ای که در ساخت ژیان بکار رفته در ساخت شاتل بکار نرفته (sm2)نقل قول:
آره اونم توی قایق دور از ساحل (sm120)
(sm2)نقل قول:
حالا وقتشه تا لامپتو روشن کنم (sm2)
شانس اوردیم این قضیه رو شهره نمیدونسته وگرنه قر میداد و یه اهنگ واسش میداد بیرون (sm2)نقل قول:
کلاهبرداری شهرام چی میگه الان تاپیکشُ دیدم (sm2)(sm2)(sm2)
اصن شهره میرفته لب ساحل ، نیومدی روز شد ، دیرزوم امروز شدو میخونده تا شهرام برگرده(sm2)نقل قول:
نوید جان با اجازت من برم فعلاً (sm176)(sm155)
یا حق (sm10)
بعد شهرام برمیگشته میگفته این شاه ماهی موسیقی ایرانِ همین الان صیدش کردم؟ (sm2)(sm2)(sm2) الکی نیست به گوگوش میگن شاه ماهی ها (sm2)نقل قول:
برو به سلامت (sm127) حق نگهدارت (sm10)نقل قول:
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا م عزيزااااااااااااااااااااا ااااااااااااااان(sm127)(sm127)(sm1 27)(sm127)(sm127)(sm127)
ننجون سلاممممممممممممممم (sm127) خوش اومدی (sm19) حالت خوبه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) درود بانوی بزرگ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعطیلات خوش گذش؟! (sm132)(sm120)
نقل قول:
فدات نويد جونم خوب ، عالي، توپ ، شارژ (sm127) تو خوبي عزيزم؟(sm19)
فدات پوريا جونم (sm127) خيلي خوش گذشت يكي از بهترين مسافرتام بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبي گلم؟(sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm50)
یه شب باورامو یجوری شکستن
که فک کردم حتی خدا قهره با من
خب خدا رو شکر، انشالله سفر های از این بهتر هم خواهی داشت (sm127)نقل قول:
به صابر سر نزدی؟! (sm70)
بد نیستم، میگذره (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر دم دستم نبود وگرنه 15 تا خانم ميريختم سرش تلافي نامرديه عيدمو در مياوردم (sm2)
پَ بنده خدا شانس آورد (sm2)(sm2)نقل قول:
اِه سفر مجردی بود مگه؟! (sm120)
آقاتون (sm70) این چن روزه چی خوردن؟! فقط تخم مرغ؟! (sm120)