میون این فاصله ها بودن تو یه نعمته ... (sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
میون این فاصله ها بودن تو یه نعمته ... (sm181)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm186)
من کنسرت دیدم خیلی حرفه ای و خوب اجرا شده بود
سکوت و می شکنیم ما بفهمن که هنوز هستی . . . (sm50)
(sm25)
چته تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری نشد؟؟(sm1)
تا خوده عید خبری نمیشه اونم باز حتمی نیست اینا هر از چند گاهی یه چی میگن بگن داریم کار میکنیم کارا امادست ولی نمیخان بدن
شادمهری ک من میشناسم فکر کنم اصلا زده ب سرش ک بجای فقط با تو ی آهنگ دیگه بده بیرون
امشب تو برنامه استیج امین فوقالعاده خوند..فریال هم ک افتضاح بود ولی متاسفانه مثل همیشه بخاطر چهرش رای میاره و میاد بالا
موسیقی متن فیلم شب برهنه رو کسی داره ؟
هرچی بیشتر به وارث گوش میدم میفهمم قراره یه اهنگ ماندگار بشه
آره شاید. ..ب نظرم شادمهر گذاشته جفت ویدئو را عید پخش کنه کاری ک چند سال پیش با سبب و رسیدی کرد..بچه ها عید شادمهر با جایی مصاحبه نداره؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاسف برای رادیو جوان مسعود جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو کجا زده
بیخیال.بالاخره شادمهر ما را باید با ویدیوهاش دق بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
آقا احسان ی خبری چیزی نداری بدی؟
بچه ها اینستاگرام میا فعال شده برید عکس های شادمهر و ملینا هست[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان و طرفداران محترم و خوش سلیقه ی شادمهر عزیز، با توجه به پیگیری های مداوم و محترمانه ی شما عزیزان لازم دونستم این توضیح رو بدم که وارث در مرحله ساخت ویدئو به سر می بره و طی صحبت هایی که با مدیر برنامه های شادمهر، بهداد کاموری کاربلد! داشتم کمی بعید به نظر می رسه که ترانه وارث تا قبل از عید منتشر بشه و البته این رو هم اضافه می کنم که اصول حرفه ای به من ترانه نویس اجازه نمی ده که تکه ای از ترانه را زودتر از انتشار رسمی اون با شما به اشتراک بذارم و خواهشم اینه که این مسئله رو درک و تا روز انتشار تحمل کنید و شک نداشته باشید که وارث ارزش این انتظار رو داره.
باز هم ممنونم از همراهی تک تکتون و عذرخواهی می کنم که زودتر از این نتونستم در جریان بذارمتون.
شاد باشید و بی قرار
چقدر بد
مشکله رادیو ادامه داره الکی میگن هر دو ویدیو داره کار میشه مسخرس
ملت رو گذاشتن سر کار . الکی میگن آماده نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم باید با دو تا شات یه حرکتی بزنم فشار بیارم:|
منتظریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی هم رفت سمت رادیو جوان!
حیف ابی هم رفت
بالاخره اینکارو خواهم کرد با تگ موزیک باران:| ( فقط نگران یه بنده خدایی هستم (sm120) ) تا درس عبرتی بشه براشون که ملتو الکی الاف نکن و راستشو بگننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی که 3 ماه پیش دو تا اجرای کنسرتشو داد رادیو ! تازه این اجرای عسل لیبل آونگ داره و باید از رادیو پخش بشه
دلم واسه بیاتو میسوزه بعد این همه سال...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موندم شادمهر چطور میخواد با رادیو کنار بیاد از یه طرف باهاش مشکل داشته از یه طرفم رابطش با ارمین خیلی خوبه
بیا تو که یه مشت بچه دور هم جمع شدن نه پولی نه چیزی ، اعتباری هم کسب کردن از شادمهر و ابی و آونگ بوده که بدون پول کاراشونو دادن پخش کردن تو این سالهانقل قول:
همین رابطه ی خوب با آرمین کارو خراب کرده . موندم چرا آرمین رفت سمت رادیو ! آخه از یه منبع دیگه تغذیه میشد و احتیاجی نداشت . دیگه پول همه جا حرف اول و آخرو میزنه . اما دمش گرم شادمهر که تا الان زیر بار نرفته ولی چاره ای نداره
آقا احسان خداوکیلی ما شات نمیخوایم فقط ی عکس از ویدئو بذار تیپ شادمهر ببینیمنقل قول:
(sm127)
بچه ها چرا قیافه شادمهر آنقدر داغون شده(sm81)
کجاش داغونه الان (sm77)
سرزندگی و شادابی میباره از قیافش(sm127)
این عکسشو نگفتم کلی گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm118)
پاک شد (sm120) کسی ندید خوشبختانه (sm120)
چید داداش احسان کسی ندیدنقل قول:
(sm6)
من دیدم مدارکشم هست😁نقل قول:
فردا منتظریم