الی بیا یه توضیح بده حس نکنم ضرر کردم (sm74)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی بیا یه توضیح بده حس نکنم ضرر کردم (sm74)(sm120)
بیا به آرزوت رسیدی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه گوشیای اقتصادی شیا همین قیمتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که خیلی مفت گرفتی بدون گمرکی نسخه 6 گیگ رم با صفه اولد برو حالشو ببر اصن قابل قیاس نیس
نه دیگه شب بعدش می 8و گذاشت من زدم که گفتم گرفتمش (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرمین خنگه گوشی دیگه انقد حساسیت نداره که ..
هر شن روز یه گوشی دیگه میاد تو هم نمیتونی بزنی هی تو سرت آخ چرا شن روز دیگه صبر نکردم یا چرا تا به حال اینو ندیده بودم ..
یزدانی پلی ..
راست میگی (sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
یعنی می هشت گرفتی نه می هشت se ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیاز دیدم که مجدد این نکته رو بگم که این سریالش فرق میکرد میفهمی فرق میکرد ..
ژووون ژووون حرف نداره رقصش ژونم موزن .. (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
شیا بدنبال بازار اپل
هدفون بیسیم ایرپاد
الی این لینکا واسه تو دان میشن؟
برای من ارور میده:
Hello your ip and this download link expired, Please try to download orginal link.
http://public.upera.co/b5PLgmh3
امیر کجاست خبری نیست ازش
(sm1)یکشنبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 20:00
نوشته که منقضی شده واسه ای پیت لینک سالمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لینکا رو تا یه زمانی میتونی ریزیوم بزنی
اشترم فروم خلوت باشه میاد البوم میزنه میره زر نمیزنه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه کلا دانلود نمیشه. میدونی چی میگم، بحث ریزوم نیست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرم تو صفحه ی دانلود، captcha رو وارد میکنم، بعد لینک دانلود که اومد روش میزنم منو میفرسته به یه صفحه ای با اون پیغام.
(sm74)(sm168)نقل قول:
نه مشکلی نبود راحت لینک دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وی پی وصل نیس ؟
نهنقل قول:
کلا یه مدته با سرور دانلود دلرا این مشکل رو دارم.. بگیر نگیر داره. دیشب اوکی بود. امروز مودم رو خاموش روشن کردم دوباره اینجوری شد
ویدئوی سولو گیتار "ای ماه مهر" از آلبوم "ابراهیم" محسن چاوشی.
با اجرا و نوازندگی : عادل روح نواز.
تنظیم آهنگ : فرشاد حسامی.
مجدد یادی کنیم از سریال نه هر سریالی ..
(sm10)
لازمه بگم !?؟!
که با یقیه فرق داش ..
(sm50)
اره (sm74)نقل قول:
(sm70)پفیوز پرچمدار گرفتی ناز میکنینقل قول:
(sm74) اهنگ نامجو
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفداری واس شما هم باز نمیشه؟
(sm98)از کجا خبرها رو بخونیم ؟ از ورزش 3 خوشم نمیاد
من اتفاقا اینقد از طرفداری بدم میاد فقط ورزش سه
(sm120)نقل قول:
اخه دوربین 48 و باطری 4000و ....
یهو موندم گفتم نکنه ضرر کرده باشم ...
دوربین گوشی تو از ایفون ایکس هم بهترهنقل قول:
(sm19)نقل قول:
اره از اول صبح همینه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای من باز میشه