امروز چرا همه جا خلوته ؟(sm77)
صبح یه لحظه فک کردم جمعست(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز چرا همه جا خلوته ؟(sm77)
صبح یه لحظه فک کردم جمعست(sm120)
مگه نی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیییییییییر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راموس : دن آلفردو همیشه به من می گفت که باشگاهی بزرگتر از رئال وجود ندارد (sm10)
به به ساز هم میزنی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین یه چیزی رو قبول داری ؟
بازیکنی که جام جهانی نبرده باشه همیشه رفته تو سایه ، مثل همین آلفردو دی استفانو
قبلا جام جهانی همه چیز بود ولی الان ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Anouk Hoogendijk آرسنال رو ترک و به هلند برگشت(sm81)(sm50)
یک بیو لطف بفرمایید بیشتر آشنا بشیم با ایشون (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینُ من میخوام به عنوان پایان نامه ارائه بدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی آفریقایی ها همین طور شدن(sm29)