الی از قدیما گفت یادش بخیر
دور زدنا و در رفتنا و صبح تو سرما رو یه پا وایستادن(sm25)
کچل کردنا(sm120)
و هزار شرورو دیگه
موش آزمایشگاهی بودیم و هستیم و ... (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی از قدیما گفت یادش بخیر
دور زدنا و در رفتنا و صبح تو سرما رو یه پا وایستادن(sm25)
کچل کردنا(sm120)
و هزار شرورو دیگه
موش آزمایشگاهی بودیم و هستیم و ... (sm172)
عسلام = وحشی گری...نفرت...خون و خونریزی...سواستفاده و تحقیر جنسیتی ....قدرت طلبی و....نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
شناسنامه من یک دروغ تکراری ست
هنوز تا متولد شدن مجالم هست...
- (sm50)
خود کوروش کبیر هم وقتی ولینتاین میشد میگفت من لیاقت تورو ندارم , برو از برادرم که پشت تو وایساده کادو بگیر.(sm2)
کراوات بستن که کار نداره کوتاهه رو میندازی رو بلنده بعد بلنده رو میندازی رو کوتاه بعد از بالا میندازی بین دو تا سوراخشون میکشی بالا تموم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط لایک میکنم چون حرف بزنم واست بد میشه (sm2)
طرز کراوات بستن بود یا کردن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کراوات مورد قبول مقام معظم رهبری نبود لکن چفیه اختراع شد
اگه کراوات نماد غربه کت شلوار هم نماد غربیاست (sm120)
خدا پدر رضا خان رو بیامرزه کت شلوار رو کرد لباس رسمی کشور وگرنه باید هر روز با این لباس دامنی ها عکس میگرفتیم (sm2)