تو و میلاد سنگر رو حفظ کردین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو و میلاد سنگر رو حفظ کردین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا از شعرهای سایه که من خیلی دوست دارم رو هم خونده (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
امیدوارم البوم خوبی باشه (sm74)
یه آلبوم معمولیه مث خیلی از آلبومای سنتی دیگه!
انتظار یه چیز خاص مث حریق خزان قربانی رو نداشته باشید!
در ضمن آلبوم، اجرای زنده تو کنسرت هست!
دیشب به دوست دخترم اس دادم
گفتم:عزیزم چی شام خوردي عشقم
گفت عدس پلو با ماست
دیدم شامش چقدر شبيه شام ما بوده
نگاکردم دیدم بازم اشتباه به بابام اس دادم...
ج*ق اگه آشپزی هم بلد بود
من دیگه زن نمیگرفتم
ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺩﻭ ﺗﺎ ﺧﺮﻭﺟﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﯾﻪ ﻭﺭﻭﺩﯼ
.
.
.
.
.
.
ﺍﻣﺎ ﭘﺴﺮﺍ ﻫﺮ ﺳﻪ ﺗﺎﺷﻮ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺑﻪ ﻭﺭﻭﺩﯼ ﮐﺮﺩﻥ
ﺍﻫﻞ ﺩﻻﺵ ﻓﻬﻤﯿﺪﻥ ﻣﻦ ﭼﯽ ﮔﻔﺘﻢ