من گفتم امکانش هست الانم تا البوم فاصله زیادی هست به البوم اسیب نمیرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من گفتم امکانش هست الانم تا البوم فاصله زیادی هست به البوم اسیب نمیرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا حدس ک گمانه ما شایعه درست نمیکنیم
اینا گفتن میخان کارها رو بعد آلبوم تصویر بدن بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم کار خوبی شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نه ب خوبی نقطه ضعف درسته؟نقل قول:
گفتم همه ی کارا تو سبک خودشون خیلی خوبن اصلا احتیاجی به مقایسه نیست خوشت میاد از همه کارهانقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیر دادی به نقطه ضعف ها (sm2)(sm2)نقل قول:
امیدوارم همینجوری باشه...نقل قول:
آخه شنیدم خیلی قشنگه...تازه آهنگسازشم شادمهره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارمنقل قول:
ولی خدا کنه هیچ کدوم از کارایی که شادمهر ساخته رو هاشمی تنظیم نکرده باشه