هم پیاله ها رفتن ، افسوس که من هستم . . . (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هم پیاله ها رفتن ، افسوس که من هستم . . . (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رفیقایِ جون جونیم رو ، سرد و بی جون شده تویِ خون دیدم . . . (sm50)
(sm81)
خب کدومشو استفاده کنم!؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومى براى برش دادنه!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر 3 تا رو باید نصب کنی .
چون با هر 3 تا باید کار کنی .
اول فایلِ تی اس رو تبدیل به ام کا وی می کنی .
بعد برش میدی .
اگه 2 تیکه داره می تونی آخرش بدی شون سرِ هم .
تبديل ب mp4 کنم بهتره رو فول اچدى مى زارم.. ى تيکه هست فقط ى برش ريز مى خوادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب بزن آپ (sm51)
اون شبی که صدایِ نسرین داشت تویِ یه سلّولِ سرد می پژمرد . . . (sm50)