دقیقا من الان زمین خوردم...ولی قویتر از قبلم و با قدرت بلند میشم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا من الان زمین خوردم...ولی قویتر از قبلم و با قدرت بلند میشم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان ببخشید من یکم حساسم رو این موضوع وگرنه سوال نمیکردم.
آلبوم خداحافظ هایده تو خود سی دی هم آهنگا دو ثانیه ی اولشون نیست؟
این نسخه ی آلبوم واقعا حرف نداره میخوام جایگزین کنم
فقط این مشکلو نداشت عالی میشد.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm10)(sm10)
مثل یک گل که تنش پر شده باشد از خارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم و از همه ی غصه ی عالم سرشار
پادشاهی که غرورش همه را پس زده بود
قلعه اش خرد شد از غرش طوفان اینبار
عشق ! رسوا شدنم را به تماشا بنشین
عشق ! رسوا شدنم را به تماشا بگذار
زندگی حال مرا دید و به من رحم نکرد
دردها با دل یک مرد ، عجین اند انگار
ای که از دورترین نقطه به من زل زده ای !
زخمی ام ؛ حال مرا خوب به خاطر بسپار
عشق ، یک خانه ی خالیست که اول با شوق
داخلش می شوی و بر سرت آخر ، آوار ...
یک توصیف عالی از حال و هوای این روزهام (sm10)نقل قول:
این یکی دو هفته خیلی نا امید و دلسرد بودم...
از همه چی به خصوص خودم...
خدا رو شکر الان دوباره خودمو پیدا کردم.
الان صابر میاد میگه کدوم خدا (sm120)
(sm10) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]