ولی همین تیم ب هم خوب کار کرد
جیف شد قهرمان نشدیم
این رحمان داودی از اول بود میبردن (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی همین تیم ب هم خوب کار کرد
جیف شد قهرمان نشدیم
این رحمان داودی از اول بود میبردن (sm70)
ایجینت دخیا : داوید تا آخر هفته حتما راهی مادرید خواهد شد (sm98)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی میخوایید دست از سر بازیکنای ما بردارید
دستگیری جوان 22 ساله معروف به « امیر خوشگله »رئیس دزدهای تهران (sm2)
زودتر این خطر خوشگله سایت رو هم دستگیر کنن ما راحت شیم (sm2)
ولی اسم یوزرت چیز دیگه ای میگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینا تخلص رو نوشتن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
22 ساله رو چی میگی ؟ (sm2)
یه درد مطمئن مفاصل منو کلافه کرده
تمام وزنشو به شونه های من اضافه کرده
(sm50)
خف رو(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm120)نقل قول:
جدیده عایا ؟؟؟ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری خوشگله؟(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه شباهتی بینه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میبینم(sm2)
آقا یه دی وی دی کنسرته می خوام صوتیش رو بکشم بیرون، یه نرم افزار که هم چپترها رو بشناسه که ترک ها جدا باشن از هم، هم خوب ریپ کنه سراغ دارید؟
من خودم با این کار می کنم Xilisoft Video Converter Ultimateنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونم مناسبت هست یا نه (sm10)
الان سینجول با 1001 انکود و فرمت پیداش میشه(sm2)(sm2)
mp3 520(sm2)(sm2)
کلا من همیشه میدونستم فایرفاکس تخمیه و استفاده نمیکردم
(sm70)فردا صبح شکوهی
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیا بالا(sm2)
Xilisoft DVD Ripper Platinum رو استفاده کردم، مثل همینه، این چپترها رو نمیشناسه، یه تیکه میده، فایل خروجیش یه نویزی داشت، ***** نشده بود، DVD Audio Extractor هم استفاده کردم، چپتر ها رو می شناخت و نویز نداشت، ولی کیفیتی فلک ی که ازش کرفتم خیلی پایین بود، بد ریپ می کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دم مسیحایی سینجول رو میخواد (sm59)نقل قول:
کنسرت مهدی یراحی با کیفیت 1080p موجوده خواستی 250 هزار تومان
با 250 تومن بلیت میگیره میره کنسرت یراحی بعدش برمیگرده شهرشون(sm2)
با کیفیته Reality
100 هزار تومن فقط پول بلیطش میشه 100 هزار تومنم پول صندلی کنسرتش
50 تومنم یه چس فیل میخره تو کنسرت میخوره(sm2)
اون موقع با کیون ممر بر میگرده ولایت
اینهنقل قول:
مال سال 86 ِ که تو کاخ سعدآباد اجراش کردن، نجمه تجدد و فرشاد جمالی میخونن، سر همخوان زن نذاشتن صوتیش بیاد فک کنم، بعضی قطعه هایی که علیرضا قربانی تو آلبوم قطره های باران خونده اول اینجا اجرا شده، مثل قطعه رامشگر
ممر باید با کیون این رقابت کنه
(sm50)
خسته(sm172)
آره، ولی گفتم از بچه ها بپرسیم شاید چیزی تو دست و بالشون باشه، کارمون راحت تر راه بی افته ;)نقل قول:
هنگام سپیده دم خروس سحری
دانی که چرا همی کند نوحه گری
یعنی که نمودند در آیینهٔ صبح
کز عمر شبی گذشت و تو بی خبری(sm50)
تذکر فوری وزارت ارشاد حهت تغیر تیتر صفحه اول روزنامه وطن امروز که قرار بود فردا منتشر شود...
امیر این البومای ایرانی رو که با کیفیت 320 تو تاپیک گذاشتی.. کاوراشم داری یا نه؟
فردا در این روزنامه تیتر صفحه اول این خواهذ بود...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفم برای دولت آزادی بیان...
لام به ذکره که اگر وطن با تیتر اول فردا منتشر میشد توقیفش قظعی بود.
شهرام شکوهی فردا حتمیه آلبومش ؟