درست می گه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
درست می گه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چشات میخندی اما تو دلت یه چیز دیگس
بم میگی عزیزمو حیف تو دلت عزیز دیگس (sm50)
سس میگه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صب گاز ماشین سوار شدم برم احرار (اشرار).
یه مرد مسنی بود. بنده خدا میگفت یکی از بچه هام لیسانس داره یکیم فوق لیسانس حسابداری بیکار نشستن خونه...استادمونم که گفت پارتی نداشته باشی سر کار نمیری...
یه لیوان اسید...
نقل قول:
نمونش من که الان 8ماه تمامه سربازی تموم شد همچنان بی کار بدبخت و بی پول با 27سال سن(sm50)
نقل قول:
هنوز به نتیجه یِ قطعی در مورد وجودش نه رسیدم (sm51)
من که دین و ایمون ندارم،ولی عقل ناقصم میگه باید یه خدایی باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و همین فکراس که آدمو داغون میکنه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خالی تر از خالی
اجاقی سرد و خاموشم (sm50)
نقل قول:
الان حسِ بحث نه دارم ! یه روز سرِ فرصت باهات جَدَل می کنم ! (sm59)(sm10)
(sm81)نقل قول: