خیلی دلم گیره
خیلی گرفتارم
دوست داشتنت خوبه
خیلی دوست دارم (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی دلم گیره
خیلی گرفتارم
دوست داشتنت خوبه
خیلی دوست دارم (sm81)
نکن گریه گل نازم داره اشکات حروم میشه
ممنون، ولی اینا فقط کانورترن، اون چیز یکه میخوام رو انجام نمیدن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنه، اینم امتحان کنیم ببینیم چطوره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما لحظه ای رسید لحظه ی پریدن و رها شدن میون بیم و امید
لحظه ای که پنجره بغض دیوار شکست
نقش آسمون صاف میون چشاش نشست ...(sm81)
دلم برات تنگ شده دکتر دوست داشتنی (sm19)
کااش سریالش به جای 8 فصل 80 فصل داشت و تموم نمیشد (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارپروردگارا همه مریض ها را بکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد ویژه می کنم این سریال رو ببینینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
rizzoli and isles تنها سریالی که تو کل عمرم دیدم چند قسمت از گیم اف هم دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم اسیر سریال دیدن نمیکنم
بیا اینو بگیر ببین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا سریال هست که حتما باید ببینینقل قول:
هاوس
شرلوک
(sm50)
مردن شاپرک ها کشتن قاصدک ها ... (sm25)
نه فعلا تو کمام به مرحله مرحوم شدگان نپیوستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لانا (sm19)(sm127)(sm88)
(sm27)سامرتایم سدنس
(sm88)
ورزش3 سلام میرسونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم تو چطوری خطر خوشگله ؟ (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عاشقه این کلاه گیست شدم یه 4-5 کیلویی پشم مصرف برده فکر کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم مرسی خوشگلی از خودتونه(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
فاکس تایید کرد سریال "prison break " باز خواهد گشت (sm137)
خداییش دست نزنن بهتره اخرش میشه مثله 24 که این بازیگر اصلیش گفت دیگه عمرا 24 بازی نمیکنم(sm2)
ولی فرار از زندان واقعا چیزه عجیبی بود.هنوز پک های دی وی دی جوانه پویا رو دارم(sm81)
نقل قول:
(sm3)
Shahram Shokohi - Ta Nafas Hast
(sm103)
این سریال شیش فوت زیر زمین خوبه ببینم؟(sm132)
از اخرین ورژن وین10 از شرکت محبوب مایکروسافت با من حرف میزنی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت خوبه فعلا(sm120)نقل قول:
(sm2)
نه تو همون بوف کور بخون(sm120)نقل قول:
خب درست حرف بزن ادم بفهمه(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm74)
(sm2)اشترم یه دفه به یکی از این دخترا بگو البوم ریپ کنه اپ کنه
هر هر هر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت تو بده به من چه خب(sm120)نقل قول:
(sm2)چرا کلاغ کوفی نمیذاری
برا من اومد(sm59)نقل قول:
(sm30) الی