براچی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
براچی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نفریحی از خودم عکس زیاد میگیرم ولی معمولا جلو دوربین کسی نمیرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون شوخی کسی نمیدونه
گشاد خان بزن به گوگل ترنسلیت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم شری جات تحویلم داد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطرناکه (sm2)نقل قول:
باو کجام خطرناکه ؟(sm2) بچه به این پاکی با متانتی سربه زیری (sm120)نقل قول:
میخوای مخشو بزنی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو یکی پی ام داد گفتم حتما میخواد ولنتاین رو تبریک بگه یکی بالاخره ، دیدم نیگا کرده به تیپم میگه اینو برام ترجمه کن (sm2)نقل قول:
دوست پسرش براش فرستاده لابد دیوث
نقل قول:
فکر کنم داره میگه برخی درد ها گریه اور نیستند فقط قلب را میخورند و میمیرانند!