عکس بگیر بذار دیگه واسه چی اکانت ساختی پس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عکس بگیر بذار دیگه واسه چی اکانت ساختی پس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره منم فک کنم یه چی تو مایه های اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان ویک خوب بود تو فیلمای مثل خودش (sm118)
من که دچار دوگانگی شدم (sm120)نقل قول:
فکر نکن همینه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست و پا شکسته من حالیم میشه یکم (sm120)
ضایعست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم گوشیم لخته گفتم اینستاگرامو نصب کنم شبا که بیکارم اخباره خواننده ها و بازیگرا را دنبال کنم (sm120)
الان مشکلت کجاشه ؟(sm120)نقل قول:
سجاد این عینک چاوشی رو چند خریدی ؟اسمش چیه ؟(sm120)
منم کلن با شبکه های اجتماعی کنار نیومدم! حضورم هم صرفا جنبه خبری داره (sm120) البته همه جا هم هستم (sm120)نقل قول:
اخر ماه میخوام LUMIA 930 رُ سفارش بدم بالاخره قیمتش خوب اومده پایین ویندوز فون رضایت دار یا نه؟؟؟(sm120)
باو یادم نمیاد (sm120)نقل قول:
یعنی چی اسمش چیه ؟ اسمش رو گذاشتم محسن (sm2)