خسته نباشی دلاور (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اتک بده افتخاری (sm50)
حاجی هنوز نرسیدی ما رو وَر گرفتی ؛ عادم میترسه باهات مصابحت کنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud cr7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستِ دوستم ، دوستِ منِ ، قدمش رو چشمام (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین دور و برا ...نقل قول:
اعصاب تعطیل ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورت اونایی هست که شب یلدا از رو بی حوصلگی تولید میشنِ دیگه؟
ما که هستیم ، شما ستاره سهیل شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دارم ولی براش آی دی درست نکردم ، هر کی شمارمو داره ادد هستش ، آی دیتو بزار اددت میکنم
قبلا تجربه ترک نت رو داشتم ، ولی مدیرای سایت مجبورم نکردن ترک کنم ، خودم خواستم ترکش کنم ؛ نمیدونم چی شد دوباره شروع کردم ، هشت ، نه ماهی پاک بودما ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]