هر موقع یکی فوت کرد اطرافیانش میگن خواب دیدند با لباس سفید تو ی باغ بزرگ نشسته
منتظرم یکی هم در مورد پاشایی اینو بگه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هر موقع یکی فوت کرد اطرافیانش میگن خواب دیدند با لباس سفید تو ی باغ بزرگ نشسته
منتظرم یکی هم در مورد پاشایی اینو بگه (sm50)
بفرمایید قورمه سبزی مامان پز گرم شده... (sm172)
اها اره (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا چندبار تاکید کرد المانیم (sm25)
ما بریم فعلا (sm19)
شوخی موخی کردیم شرمنده (sm174)
نذری ها بالاخره تموم شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراسم خاکسپاری مرتضی پاشایی به دلیل ازدحام جمعیت لغو شد
منظور این بود که نفهمیدم چرا خودشو آلمانی معرفی کرد (sm29) باس نقدشو بخونم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دشمن ـت مام شوخی میکردیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 26 minutes ago
بابا بى پدرا، مرده پرستا گمشين بيرون از پيجه من !!! يكى نيس بگه لعنت بر پدر و مادرت خوب بى ناموس حال نميكنى نيا تو اين صفحه ١٠٠ بار !!! آخه بگو چاپلوس عوضى ناراحتى برو به عزاداريت برس چرا مياى اينجا فحش ميدى !! اصلا گه ميخورى مياى پيجه منو ميبينى وقتى عزيزت مرده !!! بابا اصلا يارو مرده به من چه ؟؟؟ مگه من كشتمش !؟؟ من بابام مرد از فرداش چسبيدم به زندگيم اينو كه اصلا تا حالا هم نديده بودم بنده خدارو !! ٤٠ تا هم پيام تسليت دادم با اينكه اصلا يارو رو نميشناختم واصلا همكارمم نبووده بابا چرا نميفهمين ؟؟ !!! بسه ديگه عنشو دراورديد !!! آبروى خوده يارورم ميبرين اينجورى به قرآن !!! خود باباى يارو جاى اينكه بره عزاداريه پسرش مياد رو اينستا پست ميده !! همه مردم مرگ يارورو پله كردن دارن ميرن ازش بالا !!! منم برم بهشت زهرا خودم و خاكى كنم عكس بگيرم خوبه ؟؟؟؟ زشته !! عيبه !! درست شيد يكم !! دارين زير خودتونو سوراخ ميكنيد اما ما هم تو اين جامعه هستيم و نميذاريم !!! خدايا نجاتمون بده
(sm2)
نه هنوز هست... نذری هم مامان پزـه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه قشنگ حرص میخوره (sm2)
(sm2)نقل قول:
اینو ببین(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واااااای (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه این کسخلای توی فیلم هندیا شده (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نظرات مردمِ کصخل تر از خودش رو زیر پستش رو بخون(sm2) (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Ridam to farhangi k to bekhay besazi :))))))
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آخیش خیالم راحت شد ، محکم ادامه بده ما پشتتیم مرد
(sm2)(sm30)(sm2)
بجنگ عمو ما پشتتیم قربونت برم اصلا با حرفای این گاوا ناراحت نبتشنقل قول:
ما هم پشتتیم یکم خم شو عمو تتل (sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ye dooneyi too iran roo dastet khanande nist ❤️hasooda bemiranنقل قول:
(sm2)
صحبتهای تتلو تایید (sm2)
بابا بى پدرا، مرده پرستا گمشين بيرون از پيجه من !(sm2)
یکی خــمینی رو نذاشتن دفن کنن یکی پاشایی رو (sm120)
(sm2) مرديكه شعروش زير ِ صفر ِ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امیر جون من از صمیم.قلب دوستدارم اگه هرکسی بیاد ج.هر بی.احترامیو بده اونم میشه بی شخصیت یبار حرفتو زدی خوب کردی اینا ک دارن فوش میدن بخاطر اینه ک تو اهمیت نمیدی پس اهمیت نده چون خوشحال میشن من عاشقه پساتم ولی ما مردم ایران از همون اول اینو تو گوشمون فرو کردن(دوریو دوستی)اگه هفته ای ی پست.بزاری طرف دارات له له تو میزنن .خواهش میکنم ب فوشا توهینا اهمیت نده چون اونا بیشخصیتن.ما تتلییا دوستداریم
(sm30)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
خودکشی قهرمان کشتی فرنگی ایران در زندان
بابک قربانی کشتیگیر کرمانشاهی که سابقه عضویت در تیم ملی را داشت و به اتهام قتل در زندان کرمانشاه بهسر می برد، خودکشی کرد.مجتبی ملکی دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه در گفتوگو با ایسنا، با تایید این خبر اظهار کرد: بابک قربانی، قهرمان کشتی فرنگی ایران صبح امروز (یکشنبه) - 25 آبان ماه - در زندان مرکزی کرمانشاه دست به خودکشی زد و به زندگی خود پایان داد.وی افزود: گویا قربانی چند روز پیش با یکی از دوستانش در زندان کرمانشاه قرار میگذارد که با هم خودکشی کرده و به زندگیشان پایان دهند که دوستش دو روز پیش در زندان خودکشی کرد و وی نیز صبح امروز اقدام به خودکشی کرد.
بدبختي و فلاكت داره كلا ايران رو ميگيره
حس ِ مافوق ِ به سربازان خيانت كرده حس ِ دردناكي
مثل ايماني كه كفر ِ شخص ِ پيغمبر به بادش داده باشد
(sm88)بي نظيره اين بيت
(sm74)
مثل ِ داش آكل كه برق ِ چشم ِ يك دختر به بادش داده باشد
مثل ِ فرماني كه نارو خوردن از قيصر به بادش داده باشد
چقدر قشنگ عشق و نامردي و بي مهري رو جا داده توو اين دو تا مصرع (sm25)
(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تتلیتی ها (sm3) ینی حالم از این واژه بهم میخوره (sm8)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بغض دارم بغض، چون مردي كه بي رحمانه تركش كرده باشينقل قول:
بدتر از آن، مثل ِ فرزندي كه يك مادر به بادش داده باشد
(sm81)
من و جنازه مرتضا همین الان یهویی
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 مرداد به دنيا اومده بود پاشايي (sm74)
من 21 (sm54)