منتظر چی.یکی بگه چه خبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منتظر چی.یکی بگه چه خبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا میگه خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوکیلی بگو دل تو دلم نیستنقل قول:
نشد ...
درک کنید ...
(sm155)
چی نشد خب بگید دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم شات بزارم نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت چرا نشد؟ بذار خب
معلوم نیست چرا نشده😂😂😂😂😂😂سرکارید بابا
یادم رفت بگم ...
با این وضعیت که پیش اومده هر روز یه شایعه و ... آرمین و شادمهر و رادیو بیا تو روزه ی سکوت گرفتن ، تنها راهی که میشه فشار آورد لو رفتن شات و عوامله چون راستشو نمیگن ! نمیگن که چرا فقط با تو عشقم پخش نمیشه !! الکی میگن وارث آماده نیست . آخه الاف کردن ملت تا کی ؟! چرا نمیگن رادیو تا 40 هزار تا رفته ولی شادمهر قبول نکرده !!! شادمهر باید انتخاب کنه و هوادارو الاف نکنه .
بالاخره شات رو میزارم به هر قیمتی ( البته عواقب بسی دهشتناک داره ) ولی ملت باید بفهمن که ویدئوها داره خاک میخوره الکی ! خوب این دو تا ویدئو رو پخش کن بعد از آونگ جدا شو !!!
چرا آخه خداوکیلی بذارنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جون تو همه ویدئو را دیدی یا فقط همین دو تا شات را داری.؟؟ خواهشا این دوتا شات را بذار راحتمون کننقل قول:
عجب حس تحریک ناپذیری داره شادمهر(sm120) 40 هزارتا پول کمی نیست
و معلوم نیست مشکلش با رادیو چی بوده که هنوز حاضر نیست باهاش کار کنه
ویدئو رو من ندیدم ...نقل قول:
اوضاع حسابی بهم ریختس ، میشه یه کارایی کرد ولی خوب عواقب داره
مطمئن باش رادیو خیلی بیشتر از این حرفا پول میده ولی شادمهر آدمی نیست زیر بار بره . البته بهداد هم این وسط کم مقصر نیست و نمیزاره ! هیچ راهی ندارن جز اینکه ویدئو با لیبل آونگ پخش بشه واینکه میگن خود شادمهر میخواد پخش کنه بعیدهنقل قول:
رادیو هم سکوت کرده چون میدونه هر حرفی بزنه اوضاع بدتر میشه
بیخیال عواقبش..مهم طرفدارا هستند ک لااقل 2تا شات ببینند ی کم آروم بشند.لطفا پخشش کننقل قول:
(sm9)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
آقا احسان ما منتظریم.بی زحمت زود شات را بذار
آقا چی شد شاتت را بزن
آقا احسان لطفا ما طرفدارا را درک کن و شات را پخشش کن
ای خداا چرا فقط باید شادمهر با رادیو جوان مشکل داشته باشه
باز داستان های تخیلی آقا شروع شد
بابا چقدر ساده این شات کجا بوده هیچکس چیزی از ویدیو ندیده و نداره تا وقتی خبر رسمیشم نیاد کسی چیزی نداره که بزاره تایپیکم بیخودی نیارین بالا
(sm120)
(sm118)
این عید نیاد هم بالاخره عید سال دیگه میاد(sm118)
تخیل زده بودم بابا :|:|:|
شات کجا بود :)))))
معلوم بووووووووووووووود
یادم رف بگم ...
بابا چه ساده ای هستین شماها :))))) شات کجا بود :| اصن ویدئوها رو خود آرمین و حتی شادمهر هم ندیدن و چیزی به اسم کمپانی آونگ وجود خارجی نداره و جای مشخصی ندارن همینطور رو هوا ویدئو میرسه آرمین با گوشی آپ میکنه :|
بابا چه ساده هایی هستین شماها :))))) اصن من یا هر کس دیگه شات داشته باشیم میام اینجا میزارم یا تل اینستا فیس که معروف بشیم و بگیم ما هم آره :| منم که استاد تخیل :| ( البته در حضئر اساتید جسارت کردم :|
و در آخر بگم : بابا چه ساده هایی هستین شماها :)))) من هر از چند گاهی تخیل میزنم شدید ، دستم خودم نیست میخوام بگم منم آره :| :)) دیگه سن میره بالا هزار مرض پرض میاد سراغ آدم :| شما ها جدی نگیرین توجه نکنین ادامه بدین :))))))
بابا چقد ساده هستین شماها :)))) حالا اگه شد یکی تخیلی میزارم چون شماها هستین دیگه :|
نه واسه خاطر ما واسه اینکه یه سری ها دیگه پشتت حرف درنیارن کاش یه شات میدادی واسه همیشه همه رو در مورد خودت راحت میکردی تا این همه تخیل تخیل نکنننقل قول:
منم موافقم.اگه واقعا شات داری حتما بذار ک بعضیا روشون کم بشهنقل قول:
با قدرت تخیل بالایی که دارم دیدم دارن یه نفرو تو میدون میوه تره بار لس آنجلس دار میزنن :))نقل قول:
دوستان عزیزی که تیکه پرانی میکنن بدونن اقا احسان ثابت شدس واسه ما قدیمیا که از ده ساله پیش اینجا پاتوقمون بوده
الانم دمش گرم که چیزی درز نمیده چون تجربه نشون داده شادمهر اگه کار لو بره یهو کلا بی خیال میشه
ودر اخر اینکه هر دو موزیک ویدیو اماده شده و مشکل سر همون جریان که احسان میگه
که امیدوارم حل شه ...
در اخر بگم فقط با تو یه شوک دوبارس از شادمهر
که همه توجه هارو جلب میکنه به خودش
و وارث از جنس کار هایی که فقط از شادمهر میشه شنید و یه جورایی مکمل همن
همون طور که احسان چندین ماه پیش وعده داده بود منتظر تیپ فوق العاده ی شادمهر باشید...کلیپ فوق العاده زیباست
(sm77)(sm77)(sm77) 10 سال پیش ؟؟؟ ناموساً 2008 دیده بودم ( خودم قبل تاسیس فروم اینجا بودم :| ) ولی 2006 فک نکنما وجود خارجی داشته باشه :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورت از شوک دوباره چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاوالا اقا احساننقل قول:
(sm32)
من با حرفت مخالفم. چون ترانه انتخاب کل ترانش لو رفت ولی شادمهر بدون مشکل پخشش کردنقل قول:
جو دادم اقا(sm2)(sm2)نقل قول:
زمانو حدودی گفتم منظورم حدودا زمان البوم تقدیر
و شما رو از زمان البوم طرفدار به یاد دارم که چند ماه قبلش گفتی البوم مرداد ماه میاد و در نهایت اومد
یعنی یه کار متفاوت یه ایده ی نو که شاید همه نپسندننقل قول: