از حریر دلم رفته رنگ هوس درد خود به که گویم در درون قفس
نمایش نسخه قابل چاپ
از حریر دلم رفته رنگ هوس درد خود به که گویم در درون قفس
منم هم خون هم گریه که بغضش را به دریا داد
که از اوج پریدن ها بر این ویرانه ها افتاد .....
انگار مورچه خیس بوده رو کاغذ راه رفته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به چه کس بگم که فریاد رو لبام داغ سکوته
اگه این صدا نباشه این رسیدن به سقوطه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
ولی فک کنم هشت پا بوده
(sm88)
هنوز این خسته از خود رو پاهاشه 100(sm228)
اگه خواستی بنویسی منو یک بار دیگه
لحظه هامو لحظه پوچ دقایق بنویس
(sm228)
چه ها بر من گذشته خدا میدونه و بس
نمیدونی که موندم چه تنها و چه بی کس
منو با خود غریبه به هر کس دل نبستم.......
در این بهت تب آلود شکستم و شکستم ......
100(sm228)
اوج هر صدای عاشقه که شکستنی نیست100(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1 )
ای تهرون تهرون
عجب صدایی(sm172)
لباس پوشیدم برم قلیان دود کنیم
خانم مهستی نمیزاره(sm172)
کی دل سنگ سنگت از دل من خبر داشت
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود شرکت مقدار ریتُ چند گذاشته؟
اگر اسکرین شات بتونی بدی خیلی خوب میشه عزیز
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشون میگن رو 8000 گذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ممنون الان که طبق عکس ریت دانلوداستریم 4 مگه Snr هم 6
مدولاسیون ADSL2+ نیست و G.dmt گذاشتن
نویز هم 43 دسیبله که بد نیست اما وضعیت کلی اصلا جالب نیست
سرعت دانلودت با IDM چنده؟
قبلا Snr و ریت همینقدر بود یا جدیدا اینطور شده؟
به پشتیبانی گفتی مودمم توتولینکه ممکنه با تجهیزات آی اس پی سازگاری نداشته باشه البته خراب شدن وضعیت خط و نویز داشتن به عوامل زیادی بستگی داره
الان سرعتم 400
تا قبل از اشنایی با هادی 800
- (sm2)
تا همین چن روز پیش سرعتم 600 و 500
اینم اطلاعاتی که اون دوره با مودم قبلی وقتی سرعتم 600 بود عکس گرفتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)زنگ زدم قرار شده فردا صبح کارشناس بفرستن دم خونمون مشکلات خطمو بررسی کنه
16 تومن بدهکار شدم تو پنل به همین خاطر
(sm98)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وضعیت قبلیو یه انالیز بکن ببین چی دستت میاد
میتونی زنگ بزنی جای من بهشون بپرسی چرا ADSl2 نیس؟ (sm54)
اینم اخرین وضعیتم تا اگه فرقی کرده مقایسه کنی
نه نگفتم توتولینکه (sm50)
به نظرت فردا صبح کارشناسشون کاری میکنه؟(sm50)
یه زنگ باس بخاطر من بزنی(sm50) باشه؟
- (sm50)
- (sm50)
(sm81)خیلی اعصابمم خورده
(sm81)هی روزگار
(sm81)
(sm151)(sm23)نقل قول:
من برم ببینم میتونم بیام تو اینستا ولی هم یوزرو یادم رفته هم رمزشو یادم رفته .. (sm2) مغزمو گاییدم (sm178)
(sm23)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اینم یوزرتنقل قول:
user = hadii__chornism
pasword : hadi_kion_spanking_by_khashi
(sm2)
- (sm2)
(sm59)
نقل قول:
نقل قول:
جواب سوالامو ندادی که علیرضا جان
کیفیت تقریبا داغونه، برای کسایی که کِشش خطشون زیاد نیست مدولاسیون را به جای ADSL2+ روی حالت G.dmtقرار میدن که مثلا کیفیت و پایداری اتصال بهتر بشه
اگه همشهری بودیم زنگ میزدم اما آخه از اینجا بزنگم پشتیبانی های وب رشت یارو نمیگه شما خر کی هستی از 2000 کیلومتر اونطرفتر تلفن زدی! (sm2)
اسپلیتر اینا رو چک کردی؟ پریزی که کابل مودم رو زدی تو دیوار تلفن بیسیم نصبه یا نه؟ اگر امکانش رو داری با یک مودم دیگه امتحان کن
نقل قول:
با مودم جدید و تغییر مدولاسیون Snr ت زیاد شده تازه
اینجا 4 بوده |:
کارشناس بیاد حضوری بازدید کنه ایشالا برطرف میشه نویزت ناراحت نباش عزیز (sm156)
(sm2)عجب پس این ضربدر اون 0.1 میشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی اون 70 که من گفتم 7 بوده (sm2)
- (sm2)این سوتیایی که من میدم کمترین نتیجش خودکشیه
- (sm2)
- (sm2)قرص بیارین برام