مشکلی نداریم ما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین یه مدت با عکس اسین مشکل پیدا کرده بود (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکلی نداریم ما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین یه مدت با عکس اسین مشکل پیدا کرده بود (sm2)
کدوم عینک سجاد؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اونا که تتلو هم داره؟؟(sm2)
مگه باران خودمون چشه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوزفون فوق العادست تنها ایرادش باتریاشونه که زود خالی میکنه .8.1 خیلی بهتر از 8 شده ولی در کل بازم مصرف بالاست (sm120)
جدید نگرفتم چند هفته پیش عینک محسن رو گیر اوردم ولی از شانس شخمیم اینجا افتاب نداره افتتاحش کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی جدا خیلی دنبالش بود تجریش رو زیر و رو کردم پیدا نکردمش
بیمه بهم سالی100 تومن پول خزید عینک طبی میده من میرم با عینک فروشیه گاوبندی میکنم میگم به جاش بهم دودی بده خلاصه هر سال گرون ترین عینک مغازشونو مجانی میخرم (sm120)نقل قول:
تازه از بیمه بقیه اعضا خانواده هم استفاده میکنم (sm2)پارسال از کل خانواده رو بردم یه عینک 300 تومنی خریدم (sm2)
هیچ جا باران نمیشه (sm120)تازه تمام نیاز هامونم برطرف میکنه (sm120)نقل قول:
اونش هست ولی زیاد مهم نیست واسم اهل بازی و ....نیستم! (sm120)
والا منم 24 ساعت خونه م شاید هفته ای 10ساعت بیرون باشم که به اون اندازه شارژدارم (sm120)نقل قول:
باع (sm120) تو روحت (sm2)نقل قول:
ما هم از این کارا بلدیم البته (sm120)تازه دکترم زیردست خودمونه میدیم مینویسه هر چی بخوایم (sm120)
2 3 سال الان خانواده میخواستن برن افتابی بگیرن ولی من هی با 2 3 تا دفترچه میرم فرم عینک خودمُ عوض میکنم هر سال میگم شما بمونه سال بعد (sm59)
عیب نداره تو همین هوا بزن برو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر شد حالا؟؟(sm120)
چقدر این اخلاقیاتمون شبیه همه (sm120)نقل قول: