(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاه مقصود و آخرین اتوبوس(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم اکثر اعضائ انجمن اتفاق نظر دارن که شاه مقصود و اتوبوس بهترینای آلبومن(sm1)(sm81)
امیر این آلبومو زدی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توریست ... (sm50)
شاه مقصود چه شعری داره (sm81)
امروز زد همه آهنگارو له کرد گذاشت پشت سرش (sm81) فقط شاه مقصود (sm81)(sm81)(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم این سرویس
یک ماههاینترنت یکماهه 5گیگ+5گیگ (شبانه، 2 تا 8 صبح)
سرعت نامحدود در شبکه های 3g ، 2g و 4g
کد فعال سازی :*555*5*3*10#
قیمت :25,000 تومان
شبانه 2 تا 8 صبح سرعت تا چند تا میره افت سرعت نداره ؟ بعد چند گیگ میتونی بزنی ؟
بعد اون 10 گیگت تمام بشه میتونی ترافیک جداگونه بگیری دیگه ؟ مصرف روزانه زیاد میره ؟
والا تست نکردم من تا حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فکر کنم سرعتش خیلی متغیره
من زمانی که نا محدود می داد شبی 6 گیگ با 3g می گرفتم
نمیدونی حدودا چه صفحه ایه (sm120)