آفرین آدم باید حرف دلشو بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آفرین آدم باید حرف دلشو بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه کن چ غافلگیری داشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کنم ترانه سراش ی خانم باشه
از نوازنده های خوبی استفاده کرده
هر چند هیچ کدوم بند انگشت خودشم نمیشن
امیدوارم مثل سرنوشت لذت ببرم از آهنگ
از دموش خوشم اومد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]امیر حواست به ایتونز باشه امیدمون تویی
فدات آقا پارسا...سایت خیلی سنگین شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیر از خودت که واقعیت داری
هر انچه دیدم همه تزیینیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که شادمهر غافلگیرمون کرده ..
من انتظار پخش این و ویدیو و آهنگ رو برای امشب نداشتم و دوستان میگفتن ویدیوها اسفند یا نهایتا بهمن ماه میاد .. اگه هفته دیگه دیدین شادمهر پست گذاشتم فردا شب آلبوم قابل فروش در آیتونز و ... تعجب نکنید چون کاراش غیر قابل پیش بینیه .. خوشحالم بازم یه آهنگ جدید قراره از شادمهر بشنوم ...
این فروم بعد از پخش آهنگ پذیرای اساتید بنام موسیقی میباشد(sm120)