به نکته ضخیمی اشاره کردی موتوشکرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به نکته ضخیمی اشاره کردی موتوشکرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش جون.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفهمیدم چی بود. یه نفر با رسم شکل غذا ها رو بگه چی بود.(sm120)
فرآورده های بادمجون را از آتریسا بخواهید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب از اول میگفتی میرزا قاسمی بلد بودیم چیه (sm70)
نقل قول:
خوشحالیش واسه سالادش بود چون خودم درست کردم (sm120)
آهان اون میلاد قرار بود اسم من باشه!(sm2) من فکر کردم یه قسمت از اسم غذاست.(sm120) خب دیگه نمیخواد با رسم شکل توضیح بدین، فهمیدم.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نون پنیر خوردم (sm199)(sm199)(sm199)(sm199)(sm199)(sm199)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا؟ (sm25)
من همیشه فکر میکردم اسمش میلاده (sm25)
اقا پوریا من شرمنده (sm174)
تو منو نمیشناسی؟ من میخورم اون همه رو اخه؟ (sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین رسم ها را از من بخواهید (sm120)
مرحبا.(sm120)نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون (sm10)