نقش او در دل چه زیبا می نشست
سنگ دل آیینه ی ما می شکست (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقش او در دل چه زیبا می نشست
سنگ دل آیینه ی ما می شکست (sm81)
تخصیره خودته ؛ میخواستی خودتو معرفی بکنی تا بهت محل بزارم (sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا این همسایمونو که آوردم بدک نیس ، باز باید باش کار کنم راه بیفته
آبرو شرفمو بردی اصن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست وقتی که وقت تو آزاد شده ، وقت من پر شده ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیرجند خوبه ، من بیرجند آموزشی بودم ؛ فقط دوره لامصب ...
یادش بخیر زمان ریگی رفته بودیم بیرجند ، دو ماه بعد گرفتنش ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm127)
نقل قول:
(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیوان چایی مگه آدمو حیوان میکنه؟ (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمانی عشق حرمت داشت ...
دوست داشتن حرمت داشت ...
الان متن عاشقانه میزارن میگن حیوون بگو دوستت دارم هایت را ...(sm50)
عجب دوره ای تو این زمونه شده (sm2)
والا این نقل میتونه طولانی ترین نقلو از لحاظ زمانی به خودشش اختصاص بده ، دو سه روز پیش که اومده بودم تا اومدم جواب بدم کار پیش اومد رفتم ، سیوش کردم الان دارم جواب میدم ، یکی زنگ بزنه گینس جهانیم کنه (sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نقل قول:
شرلوک مینا (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخازه (sm10)
والا از نظر من دختره حوصله نداره ، من که حوصله دارم ، دختره فقط دراز بکشه کافیه من خودم کارمو انجام میدم نیازی به حوصلش نرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دهنت سرویس ، با اختلاف بهترین جک این چن وقته (sm2)(sm127)(sm127)
نقل قول:
فدا بشم من (sm127)
مرسی نقل
خیلی باحال گفتی خب (sm120)(sm134)نقل قول:
حالا منم از همین میترسم... زیاد میرم تو جاده... پیش میاد که پلیس راه نگه میداره مدارک بررسی میکنه... (sm25)
در خدمتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمع خود سوزی چو من در میان انجمن
گاهی اگر آهی کشد دلها بسوزد (sm25)
مغازه ـت وای فای داره؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه حرفیِ من که همون پست پ.ن زدم که شوخی کردم... اینجام که همه با جنبه ـن آبروت پیش کسی نمیره (sm74)نقل قول:
آبرو شرفمو بردی اصن (sm172)
درست وقتی که وقت تو آزاد شده ، وقت من پر شده ...
مو تو گینس مویرگی آشنا دارُم الان برات ردیفش میکنُم (sm2)نقل قول:
والا این نقل میتونه طولانی ترین نقلو از لحاظ زمانی به خودشش اختصاص بده ، دو سه روز پیش که اومده بودم تا اومدم جواب بدم کار پیش اومد رفتم ، سیوش کردم الان دارم جواب میدم ، یکی زنگ بزنه گینس جهانیم کنه (sm2)
سوزم از سوز دل ریش
خندم از بخت بد خویش
گریم از دست بد اندیش
خواهمش بینم کم و بیش (sm85)
(sm30)نقل قول:
نقل کیلومتری از راه رسید (sm2) حالت چطوره صابر (sm127)
اینجانب استاد بن و دلت در خدمت شما هستیم (sm30)