نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارات به راه باشه ایشالا (sm10)
ای جان چه خودکفا (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارات به راه باشه ایشالا (sm10)
ای جان چه خودکفا (sm70)
آخرش سفرت جور شدا این همه چس ناله کردی اینجا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نشد والا (sm81)
2 3روزی پیدات نبود گفتم سفرت جور شد آرام رفتی و برگشتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نع ارام بودم فقط (sm70)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميخند؟(sm2)(sm2)(sm2)
تازه خبر نداري آرمين به من گفت آروم باش ، خيلي احساس صميميت بهم دست داد (sm30)نقل قول:
بيشتر شبيه خانم مارپلم نه؟(sm59)
ايني كه براي شما جوكه براي ما خاطرات زندگانيه(sm30)
(sm134)نقل قول:
در اینده ای نزدیک شاهد شغل عمه فروشی خواهیم بود (sm2) جا عمه ای هم میاد (sm2)نقل قول:
آهای عمه فروش بعله ... عمه خوب چی داری (sm2)
منم یکی 0.5 یکی 0.75 (sm120) ولی وقتی گواهینامه گرفتم تازه یادم اومد چشمام ضعیفه (sm2)نقل قول:
به جون خودم شاهکار قرن 21 فقط خودتی یعنی شاهکار کردی (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 شب اول سرد بود.. 2 روزه خوب شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ردیفی؟(sm127)