امیر چرا سایت ارور پایگاه داده وردپرس داد مگه نیوک نیست سیستم؟(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر چرا سایت ارور پایگاه داده وردپرس داد مگه نیوک نیست سیستم؟(sm77)
این مگه تو لدزپلین نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه باید جمع کنه بره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی ممر ک-و-ن پرست تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی بابا (sm2) آلبوم پارو و امیر هر دو قشنگن نمیشه گفت که پارو قشنگ تره یا امیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر خودم رو دادم خیلی راحت هم میتونم ثابت کنم که پرچم سفید از اینا بهتر ولی حیف که حوصله اش رو ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم شاید ممر ناراحت شه که بگم مامله ی طرف براش جالب بوده (sm120)نقل قول:
بیشتر وقتا مشکل از هاسته که ارور پایگاه داده میده البته اگه از دیتابیس باشه میشه راحت تعمیرش کردنقل قول:
از کی رفتین رو وردپرس؟ چون قالب رو دادین ترجمه کردن من دقت نکردم
دوستان مگه قرار نبود تیتراژ پایانی ماه عسل رو مهدی یراحی بخونه ؟
من هنوز وقت نکردم ببینم . آهنگی در کار هست ؟