بخواب مردک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بخواب مردک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی به من داشت از من نقل قول گرفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقلم به شورتت گیر کرده بود گفتم اگه بکشم شورتت پاره میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز داشتی از مال من بالا میرفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال دوست داری ؟ (sm70)(sm2)مردک 100 سالته خجالت بکش (sm39) مثلاً میخواد به مردم مشاوره هم بده مردک منحرف (sm39)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی گفتی مشاوره.. فردا دفاع دارم(sm81)البته 100% نیست ولی 80%(sm120)نقل قول:
پاورپوینت اماده نداری؟(sm2)
فردا دفاع داری اینجا چیکا میکنی مردک (sm70)(sm120) من روز قبل دفاع استرس داشتم (sm120)نقل قول:
حالا چی گرفتی واسه بعد از دفاع ؟ (sm120) نون خامه ای با موز و مخلفاتش ؟ (sm120)
پاورم.. هیچی اماده نیست(sm74) در اصل باید هفته بعد دفاع میکردم اما امروز رفتم حسابی دستمال کشیدم واسه اساتید.. تا 80% اوکی دادن.. نامه هاش همه رو دادم امضا کردن.. همه چی پشت سر هم شد.. هنوز خودم کامل اماده نیستم(sm81)نقل قول:
من الان استرس ندارم ولی فردا قبل بالا رفتن و موقع دفاع کف میکنم(sm2)
موز و سن ایچ و ی کیکی چیزی(sm2)
خسته نباشی (sm2)نقل قول:
مردک منحرف ِ خسیس(sm2)
حسين مگه چي ميخوني؟(sm77)