البوم البوم ماست تریاقیست (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
البوم البوم ماست تریاقیست (sm50)
این تشکرا که میگین کجاس؟تو کلیپ؟
زیر پست اونایی که البومشو تبلیغ کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] abraham coversنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)کدوم کلیپ من نبودم امشبنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارشاد دوتا از ترک ها رو حذف کرده فک کنم جداگونه پخش بشن
کاورنقل قول:
(sm2) صب بخیر بن لادنم راسی ترور شد
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ لخ اگه پول داشتم الان میرفتم یه مثقال تریاک میخریدم تا فردا صبح ترک ابراهیمو که دارم میگوشیدمو منتظر البوم میبودم
حیف دار و ندارم نهصد تا تک تومنیه (sm81)