تلویزیون اخبار داشت میگفت خوردن شبدر گیاهی باعث از بین بردن سرطان میشه،زر میزنن فقط!
من یه بار تو خونه شب در آوردم بابام دید ک/ونم گذاشت
نمایش نسخه قابل چاپ
تلویزیون اخبار داشت میگفت خوردن شبدر گیاهی باعث از بین بردن سرطان میشه،زر میزنن فقط!
من یه بار تو خونه شب در آوردم بابام دید ک/ونم گذاشت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتي فتحعلیشاه که به هـيچ کـس نگفت بيا دوست معمولي باشيم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
با همه ازدواج کرد ..
هیچ میدونستی اگه زنها به جای ۷ روز عادت، ۷ روز آل ت داشتند، چه کــــ.ونی از مردها پاره میکردند.
.
.
.
نخند پا شو دو رکعت نماز شکر بخون..
ﺍﺭﺍﺫﻝ ﺍﺑﻦ ﺍﻭﺑﺎﺵ نوید الرابع ﻧﻘﻞ ﮐﺮﺩﻧﺪﯼ ﮐﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﻭ ﺗﻦ ﺍﺯ ﻧﺴﻮﺍﻥ ﺩﺭ ﻣﻌﺒﺮﯼ ﺧﻠﻮﺕ ﻋﺒﻮﺭ ﻫﻤﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ نوید الرابع ، محمد سورنای خامس ، احسان الاول اَند مجتبی السِون ﺭﺍﻩ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﺴﺪﻭﺩ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻗﻮﻟﯽ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺧﻔﺖ ﺑﻨﻤﻮﺩﯼ ...
ﻧﺴﻮﺍﻥ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﻟﺮﺯﻩ ﺑﺮ ﻣـــﻤﻪ ﺷﺎﻥ ﻓﺘﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻓﺮﯾﺎﺩ « ﭘﻠﯿﺰ ﻫِﻠﭗ ﻣﯽ » ﺳﺮﺩﺍﺩﻧﺪ ﻭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺟﯿﻎ ﻫﺎ ﮐﺸﯿﺪﻧﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺧﻨﺪﻩ و بیــــلاخ همین ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﻣﻮﺍﺟﻪ ﮔﺸﺘﻨﺪ ...
ﺩﺭ ﻫﻤﯿﻦ ﺣﺎﻝ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﻣﻮﺟﻮﺩﯼ ﺧﺸﺘﮏ ﭘﺎﺭﻩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻫﻮﺍ ﭘُﺸﺘﮏ ﻣﯿﺰﺩ ﻭ بر در و دیوار راه میرفت، ﻓﺎﮐﯿـــ.ﻮ ﮔﻮﯾﺎﻥ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺗﺎﺭ ﻋﻨﮑﺒﻮﺗﯽ ﺍﺯ ﺧﺸﺘﮏ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﭘﺮﺗﺎﺏ ﻧﻤﻮﺩ ﻭ ﺳﭙﺲ نسوان را در آغوش گرفته و ﺩﺭ ﺍﻓﻖ ﻣﺤﻮ ﮔﺸﺖ ...
ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﺑﻪ ﻓــــ.ﺎﮎ ﺭﻓﺘﻪ ﯾﮏ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺘﯽ ﻣﺜﻞ ﺑﺰ ﺑﻪ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﺧﯿﺮﻩ ﮔﺸﺘﻪ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﺍﻭ ﭼﻪ ﺑﻮﺩ؟ ﻧﮑﻨﺪ ﻣﻮﺟﻮﺩﯼ ﻓﻀﺎﯾﯽ ﺑﻮﺩ؟
عجوزه رهگذری بنام آتریسا آتی الثالث ﮔﻔﺖ : خیر احمقها، ﺑﻪ ﺭﺍﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﻭ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﻮﺩ ﺟﺰ «« ﺷﯿﺨﭙﺎﯾﺪﺭﻣﻦ میلاد »»
نقل است ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﮐﻪ ﺷﯿﺦ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﯾﻨﭽﻨﯿﻦ ﻫﺎﻟﯿﻮﻭﺩﯼ ﺑﺪﯾﺪﻧﺪ با فریاد میلادِ شیخپایدرمن چنان خشتکان خود دریدند که مدار زمین نیم درجه جابجا گشت....!
ﮔﻔﺘﻨﯽ ﺍﺳﺖ ﺍﺳﺘﮑﺒﺎﺭ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﻓﯿﻠﻤﯽ ﻣﺸﺎﺑﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﺍﺳپاﯾﺪﺭﻣﻦ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻭﺍﻗﻌﻪ ﺳﺎﺧﺘﻨﺪﯼ ﻭ ﻓﺮﻭﺵ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﮐﺮﺩﻧﺪﯼ ﺩﯾﻮﺛﻬﺎی لاشــــ.ی...!
از سرنوشت نسوان نیز اطلاعاتی در دست نیست
در پی توافق موقت ایران با کشورهای 5+1 و دریافت ماهانه 700میلیون دلار از پول نفت برای ایران موج ازشادی وخوشحالی درمیان مردمان غزه، لبنان .فلسطین، عراق ، ونزوئلا ، چاد ، گینه بیسائو ووووووووووو، جزایر کومور به وجود امده و تا ساعتها مشغول رقص در دیسکوها و خیابانها بودند .
سر کلاس هنر استاد پرسید کدام خط از همه زیبا تر است .
مجتبی:اقا خط شورتى که از زیر مانتو دیده میشه ...
به به ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب جوابی دادم(sm30)
(sm51)
به دختره میگم اهل سکـــ.سی؟ میگه با اینکه امروزی فکر میکنم ولی یه چهارچوب هایی برای خودم دارم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ناهار دعوتش کردم خونمون، جوری رو تخت لختم کرد که هنوز فکر میکنم چهارچوب تو کــــ.ونمه!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اصن پسمل حاضر جواب خودمونی دیه (sm127)
بابا اين ترك هاي تركيه از ما ايرانيا غيرتي ترن
مثلن امروز از يه دختره خوشم اومد رفتم بهش پيشنهاد دوستي بدم يهو تا يه ذره گرم صحبت شديم ديدم يه غول بيابوني با ٢ متر قد ١٤٠ كيلو وزن داره ميدوه سمت ما دختره گفت فرار كن داداشمه منم فرار ميكردم ميگفتم رحم اله آركاداش رحم اله آركاداش
خدارو شكر فرار كردم وگرنه خشك خشك ك/ونم ميذاشت ك/صكش
یه دختره هست تو همسایگی ما هر پسری ک می ره خاستگاریش می برتش تو اتاق واسش س/اک می زنه
اگه اب پسره زود بیاد پسررو می ندازه بیرون می گه من زن ادم زود ان/زال نمی شم
من خودم 4.5 بار رفتم خاستگاریش
ولی دیوث همچین س/اک می زنه ک اگه اون کچله ک همه رو می کنه هم بره خاستگاریش به 30 ثانیه نکشید ابش میاد
100تومن می گیرم ادرسشو می دم
ﺗﺴﺖ ﻫﻮﺵ
ﺳﻪ ﺗﺎ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﻫﻢ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﻓﺘﻨﺪ
ﺍﺯ ﺍﻭﻟﻲ ﻣﻴﭙﺮﺳﻨﺪ :ﭼﻨﺪﺗﺎ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﺗﻨﺪ؟ﻣﻴﮕﻪ ﺩﻭﺗﺎ
ﺍﺯﺩﻭﻣﻲ ﻣﻴﭙﺮﺳﻨﺪ :ﭼﻨﺪﺗﺎ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﺗﻨﺪ؟ﻣﻴﮕﻪ ﻳﻜﻲ
ﺍﺯ ﺳﻮﻣﻲ ﻣﻴﭙﺮﺳﻨﺪ: ﭼﻨﺪﺗﺎ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﺗﻨﺪ؟ﻣﻴﮕﻪ ﺩﻭﺗﺎ
ﺣﺎﻻ ﺑﮕﻮ ﺑﺒﻴﻨﻢ ﭼﻄﻮﺭﻱ ﺍﻳﻦ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ؟ﻧﺮﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺍﻭﻝ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ
ﺑﺒﯿﻦ ﺟﻮﺍﺑﺶ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ﻣﻮﺭﭼﻪ ﺳﻮﻣﯽ ﺩﺭﻭﻍ ﮔﻔﺘﻪ ﮐﺼﺼﺼﺼﺼﺼﺎﻓﻂ !!
گفتی به کدوم حسابت واریز کنم؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميگم اين دكتراي جراح پلاستيك همه قيافه دخترا رو شبيه هم درست ميكنن ج/اكشا
اين يه حسن مثبت داره يه منفي
منفيش اينه كه همه دخترا شبيه همن تنوع كم ميشه
مثبتشم اينه كه يكيشون رو لخت ببيني ميتوني به ياد همه دخترا با همون يه سوژه ج/ق بزني
راستش من که کپی کردم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو بریز یه کاریش میکنیم....(sm30)
ﻃﺮﻑ ﺯﻧﺶ ﻣﯿﻤﯿﺮﻩ
..
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺯﻧﺶ ﻣﺮﺩﻩ ....ﭼﯿﻪ ,ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﺑﺎﺯﯼ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺭﻩ ﺗﻮ
ﺑﺨﻨﺪﯼ ?ﯾﻪ ﺑﺎﺭﻡ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﻫﻤﺪﺭﺩﯼ ﮐﻦ , ﺑﻬﺶ ﺗﺴﻠﯿﺖ ﺑﮕﻮ
ﺍﺩﻡ ﺑﺎﺵ ﺧﻮﺏ , ﻫﻤﺶ ﺩﻧﺒﺎﻟﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﻧﯿﺸﺘﻮ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯽ
ینی تو دست و بالت چیزی هست؟ (sm70)نقل قول:
شغل شریفیه اسمش بد در رفته (sm2)
نکتش چیه؟؟؟؟
ای بد نیسنقل قول:
فقط دست زیاد شده(sm30)
اسباب بازیه خوشلیهنقل قول:
شمارتو بده یادداشت میکنمنقل قول:
به اسم خاله مجتبی (sm70)
بازم خوبه عمه نشدم(sm30)نقل قول:
مورد داشتیم دختره به دوست پسرش گفته : دارم یخ میزنم عشقم . . .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دوست پسرش گفته : ناموسن یه کم دیگه تحمل کن الان کاپشنتو بهت پس میدم
ناشناس : سلام خوشگله ،دوست پسر داری ؟
-بله ،شما؟
-من داداشتم ،صبر کن بیام خونه به حسابت میرسم .
شماره ناشناس بعدی :
-دوست پسر داری؟ -نه نه اصلا
-من دوست پسرتم ……واقعا که …
-عزیزم به خدا فکر کردم که تو داداشمی !!!
- خوب داداشتم دیگه ،صبر کن خونه برسم من میدونم و تو
آقا داماد شغلشون؟
+بازیگرن
-به به چه ژانری؟
+بازی با احساسات دختر مردم.
-ایشون بیان با "این" بازی کنن
صدای پایین کشیدن زیپ شلوار با شدت ...
بیایید فرهنگ صف را همه با هم بیاموزیم ...
توجه. توجه
دوستان و برادران عزیز !
از هر گونه تیکه انداختن
شیرین بازی
ناز خریدن
و هر گونه جنگولک بازی در مقابل دختران پرهیز کنید
ولنتاین نزدیک است حتی با یه چشمک پا میدن :))))))))))))))))))
دخدره تو چت گفت : یه چیزی ذهنمو مشغول کرده بپرسم ؟؟
گفتم بپرس گفت : وای فــای همون انــدرویده؟
من برم نفت بیارم خودمو آتیش بزنم خدافظ
اگه پسری رو پیدا کردین که:
وقتی بهش تک میزنی سریع زنگ میزنه
.
.
.
هروقت ناراحتی قلقلکت میده
.
.
.
.
تو داشبوردش همیشه پاستیل داره…
ک.
.
.
.
.
.
.
.
لامصب بس که دختر بازی کرده بلد شده!
بزنید لهش کنید! :|
ﺑﺪﺑﺨــــﺘﯽ ﻫﯿــــﭻ ﻭﻗﺖ ﺳﺮﺍﻍ ﻣﻦ ﻧﻤﯿﺎﺩ.
.
.
.
....
.
.
.ﺩﺭ ﻭﺍﻗــــــِـــﻊ <~~~
ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺮﻓﺘﻪ ﮐﻪ ﺑﺨﺎﺩ ﺑﯿﺎﺩ !!!
ﺍﻻﻧﻢ ﺍﯾﻨﺠﺎﺱ !!!
ﻣﺜﻠﻪ ﻋــــَـــﻨﺘﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑـﻨﻪ |:
ﺳﻼﻡ ﮐﻦ ﺑﻪ ﺑﭽﻪ ﻫــــــــــــﺎ ^__^
یه دانش آموز اول از خانم معلمش
پرسید میشه من به کلاس بالاتر برم
معلم گفت چرا
دانش آموز: چون من احساس میکنم
بیشتر از حد
کلاس میفهمم
خانم معلم اون رو پیش آقای مدیر میبره
تا بعد از تست دربارش تصمیم بگیره
مدیر ازش ایطوری سوال پرسید
سه ضربدر چهار
دانش آموز: دوازده
مدیر : پایتخت ژاپن
دانش آموز : توکی
ومدیر همینطور ازش سوال پرسید و دانش آموز
همه رو جواب داد
خانم معلم اجازه خواست خودش چنتا سوال بپرسه
معلم: اون چیه که گاو چهار تاش رو داره
من فقط
دو تا؟
(مدیر با تعجب به خانم معلم
نگاه کرد )
دانش آموز : پا خانم معلم
خانم معلم: آفرین حالا بگو تو
چی توی شلوارت
داری که من ندارم؟
(مدیر از خجالت سرخ شد)
دانش آموز: جیب
معلم:کجا زنها موهای فر دارن؟
(مدیر دهنش باز موند)
دانش آموز : توی آفریقا
معلم : اون چیه که شله توی
دست زنا خشک میشه
مدیر دیگه داشت قلبش از کار
میافتد که دانش آموز
گفت: لاک خانم معلم
معلم : زن ومرد وسط پاشون
چی دارن؟
دیگه مدیر قدرت حرف زدن
نداشت که دانش آموز
جواب داد: زانو
مدیر گفت: خدا لعنت کنه منو
با این افکار کثیفم
برو پسرم تو باید بری
دانشگاه و من باید برم
کلاس اول !!
ﺭﻓﺘﻢ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺧﻮﻥ
ﭘﺮﺳﺘﺎﺭﻩ ﺍﺯﻡ ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺟﻨﺴﯽ ﺧﻄﺮﻧﺎﮎ
ﺩﺍﺷﺘﯽ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮔﻔﺘﻢ : ﺁﺭﻩ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﻭﺳﺘﺎﻡ ﺗﻤﺴﺎﺡ ﺁﻭﺭﺩﻥ ... ((((: !!
خونه با اون بودم
انفد خندد که از خنده مرد فرداهم سومشه
تركه و لره رو ميبرن جهنم
وسط راه بهشون ميگن بهتون يه آوانس ميديم
ميگن چيه ؟
ميگن اينجا 2 نوع جهنم داريم، يکی جهنم ايرانی ها، يکی جهنم خارجی ها
ميپرسن فرقش چيه ؟
ميگن تو جهنم خارجی ها هفته ای يه بار قيـر داغ ميريزن تو دهنتون، اما تو جهنم ايرانی ها هر روز!
خلاصه تركه ميگه من ميرم تو جهنم خارجيا و لره هم مياد تو جهنم ايرانيا ...
يه چند ماهه بعد تركه ميبينه خيلی ناجوره اينجا! ميگه بيچاره لره که هر روز قير ميخوره
خلاص ميره ميبينه لره با رفيقاش نشستن دارن حال ميکنن و خبری هم از قير داغ نيست، تركه ميگه جريان چيه ؟
میگن بابا اينجا جهنم ايرانی هاست، يه روز قير نيست، يه روز قير هست، قيف نيست، يه روز دو تاش هست، يارو نمياد سر کار، يه روز هم كه همه چی جوره، بخشنامه مياد نريزين!!..
روزی پسرکی وارد مغازه ای میشود و مغازه دار در گوشِ مشتریش میگوید:
«اون پسر رو میبینی؟ اون احمق ترین پسرِ دنیاست! ببین الان بهت ثابت میکنم!»
مغازه دار یه اسکناس یک دلاری توی یک دستش و دو تا سکه ی 25سِنتی توی دستِ دیگرش میگذاره و پسرک رو صدا میکنه و بهش میگه:
«پسرم، کدوم دست رو میخوای؟»پسرک سکه ها رو بر میداره و از مغازه بیرون میره.
مغازه دار رو به مشتری گفت : «نگفتم؟»
بعدا وقتی مشتری از مغازه بیرون میاد، پسرک رو میبینه که داره از مغازه ی بستنی فروشی میاد بیرون.
میگه : «عمو جون, میتونم بپرسم چرا توی مغازه سکه ها رو انتخاب کردی؟»
پسر در حالی که بستنی رو لیس میزد، رو به مرد گفت:
«چون روزی که اسکناس رو بردارم، بازی تموم میشه!»
شاید همه بخواهند خانه شان پنجره ای رو به دریا.... جنگل یا کوه داشته باشد اما....
.
.
.
.
من به پنجرهای رو به دبیرستان دخترانه هم راضیام!!!