نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كشتمت (sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كشتمت (sm2)(sm2)
مطمئن باش آرزوی من اینه کی از تو بهتر (sm2)(sm51) دستت شفاست(sm59) اینجا تو سر هرکی زدی عاقبت به خیر شد(sm39) بیا منو هم دریاب گناه دارم (sm81)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا کجا بودی رفتی بعد از 12 ساعت اومدی ن دیگه دوست ندارم برو گم شو هرزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نیست رفته خونه کی خوابیده الان اومده داره به من میگه بخواب (sm30)(sm30)(sm30)
نقل قول:
(sm39)(sm39)
راستی یادم رفت آواتار جدیدت مبارک بعد از یکســـــــال چطور شد آفتاب از کجا دراومد (sm2)
اتفاقا همین دیشب اومد تو ذهنم خواستم بگم آواتار عوض نمیکنی که دیدم خودت عوض کردی امروز (sm51)
(sm39)(sm39)
توروخدا یه خورده بیشتر بزن فک کن داری فرش میتکونی (sm2)بدنم کوفته س تمام عضلات و ماهیچه م گرفته شده یه خورده بیشتر بزن بزار یه خورده نرم شه بدنم (sm30)
(sm39)(sm39)(sm59)
دانلود کنین (sm59)
تویِ رقصِ عربی حرفِ اول رو میزنه به نظرم (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
کثافت اینهمه خوردنی دارم میدم(sm2)
مشاوره.. چیه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخواب میخوام فرو کنم(sm2)نقل قول: