در من چقدر شروهی محزون دشتی است
در من چقدر نوحهی جانسوز آذری است
روحِ هزار مادر فرزندمرده را
با نیزه در جراحت جانم چپاندهاند....
یاغی
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
در من چقدر شروهی محزون دشتی است
در من چقدر نوحهی جانسوز آذری است
روحِ هزار مادر فرزندمرده را
با نیزه در جراحت جانم چپاندهاند....
یاغی
(sm50)
سلن دیون ارجینال در حال ریپ (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز این حرف زد ! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی قطبی که سییدت رو کشتن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم 10 سال بسکتبال بازی کردم (sm70) حالا توئه گربه میخوای واسه من کارشناسی کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
والیبال غیور مردان ایران(sm14)...(sm155)
10 دقیقه دیگه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید حتمن دو ست از لهستان بگیریم وگرنه حذف میشیم(sm25)
بریم پیشواز!(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول باشه حاجی(sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]