(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این مورد با شما هم اندیش هستم(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این مورد با شما هم اندیش هستم(sm10)
دقیقا همینطوره که عنوان کردی نیما جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جماعت تجربه گر اصلا این کاره نیستند
کلا تا شادمهر خودش کاراشُ نسازه بازم این داستان ادامه داره بدبختانه
هارمونی تنظیم های خودش (sm172)
این کار جدید متاسفانه ترانه جالبی نداشت
ولی صدای شادمهر و تحریرای شادمهر عالی بود
راجع به ملودی و تنظیم هم علمی ندارم که بخوام راجع بهش نظر بدم
ولی روی هم رفته کار متوسط به پایینی بود
امیدوارم اهنگهای بهتری در البوم تصویر شاهد باشیم
دقیقا شعرش رو از آهنگ ترس برداشتننقل قول:
ترس ، ترسم از دست تو بوده برای خواستن عشقم ، نیاد اون نیاد اون روزی که دیره واسه ي داشتن عشقم ، نیاد
ترس ، ترسم از اینه که روزی من به یاد تو نباشم ، دیگه دل دیگه دل سرد بشم از توبرم و با تو نباشم ، برم و با تو نباشم
قبلا خیلی منطقی تر بودی!!!سرالبوم تجربه کن نظراتت واقعا خوندنی بود ولی الان ناراحت نشی داری اب دوغ خیاری نظر میدی!!اول که میگی در یک کلام قشنگ وزیبا بعد میکنیش متوسط ...تعصبی نظر ندید خدایینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره هنوزم میگم قشنگه ولی واسه شادمهر این ی کاره متوسط ب حساب میاد...من شنیدم نقطه ضعف خیلی قشنگه..آقای ابی حامد هم میگه اعتراف معرکست..تصویر هم قطعا باید قشنگ باشه و اسم آلبوم هم تصویره...پس ناامید نشید و منتظر خود آلبوم باشید چون هنوز 6تا ترک هاش مونده و شنیده بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط edvin242 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی حرف دارم بزنم .ولی دیگ رمقی نمونده. یعنی دیگه حس وحالی نداریم. این شاعر مربی مهد کودک دختر برادرم تو مهد کودک یاد میدن بخدا.شعراین مرانه؟؟؟؟خیلی زیاد کنسرتی شده لبته حق هم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحریراش.... توی هر آهنگی یه تحریر جدید رو میکنه!! توی وکال واقعا دیگه استادی شده(sm127)
هی منتظر باشید بلکه وحید کچل شاهکار بسازه کی میخواید بدونید این ارازل همینن دیگه